Filter

Episerver Ascend 2018

Immeo, Episerver Ascend, 2018
Dato:

31. maj 2018

Sted:
Halvandet på Refshaleøen i København

Episerver Ascend 2018

I år vil Episerver flytte Ascend arrangementet til foråret, nærmere bestemt 31. maj, hvor de inviterer til et festligt program på Halvandet på Refshaleøen i København.

Hvad ved vi om programmet?

Episerver Ascend er en årlig konference med fokus på digitale løsninger indenfor websites, e-commerce, kunstig intelligens, machine learning, marketing og brugeroplevelser på tværs af platforme.

På dagen vil I kunne høre om digitale trends, blive præsenteret for flere nye og spændende kundecases, få mulighed for at møde digitale eksperter fra ind- & udland og ikke mindst mulighed for at opleve Copenhagen by night fra vandsiden når vi inviterer til Epi Cruise efter konferencen. Immeo er guldsponsor på dette event, og værter for en cruise. Vi kommer til at deltage i selskab med en række af vores kunder. 

Sidste år blev Immeo årets Episerver Premium Partner, og vores kunde Nykredit vandt årets Episerver Site of the Year. Det var en rigtig god oplevelse for vores dedikerede kolleger at opnå den ultimative anerkendelse på platformen. Hos Immeo har vi det højest antal certificerede på Episerver platformen, og det er altid godt at se, at vores investeringer i udvikling anerkendes. 

De seneste år har Episerver meldt alt udsolgt og dette års program er igen fyldt med inspirerende faglige indlæg samt skæve vinkler på den digitale verden. Læs mere om programmet og hvordan du tilmelder dig her: 

https://www.episerver.com/about/company/overview/ascend-copenhagen-2018/