PIM ERFA gruppe

Vi faciliterer Danmarks første ERFA gruppe dedikeret Product Information Management (PIM)

Hvorfor PIM?

For os er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for din commerce løsning og derfor har vi mange kunder med interesse for PIM løsninger. PIM handler om forretning og om at skabe den bedste produktoplevelse for dine kunder. Hos Immeo tager har vi stor erfaring med at udvikle og implementere PIM løsninger hos vores kunder, og den erfaring vil vi gerne dele. Derudover, så er har vi flere kunder som godt kunne tænke sig at indgå i et netværk omkring emnet, og derfor valgte vi at oprette en dedikeret PIM ERFA gruppe. 

Indhold på vores møder

Indholdet varierer fra gang til gang, men helt overordnet beskæftiger vi os med nogle relevante problemstillinger og udfordringer indenfor PIM. Det kunne eksempelvis være:

  • Fastlæggelse af strategien
  • Kontinuerlig udvikling af løsninger
  • Anvendelse af PIM til at styrke den digitale produktoplevelse
  • Funktioner og nye muligheder
  • Change Management ved udrulning af PIM
  • Nye arbejdsgange, processer og roller
  • Ejerskabet for PIM i organisationen

Vi sørger altid for, at der er plads til rundt om bordet diskussion og sparring. 

Praktisk information

Immeo har ansvaret for indhold, talere/cases og afholdelsessted. Vi sikrer at indholdet altid er nyt og relevant for deltagerne. Vi har inviteret et begrænset antal profiler til gruppen med fokus på interesse og relevans. Immeo sætter scenen for hvert halvårlige møde og deltagelse i gruppen er gratis. Vi sikrer samtidigt, at indholdet er nyt og interessant for deltagerne. Vi har netop nu en venteliste for at blive medlem af ERFA gruppen, men du er meget velkommen til at henvende dig til os, hvis det har interesse for dig at blive en del af netværket. 

Kontakt os for mere information

Simon Aisen

Partner, Strategisk Rådgivning

+45 2222 0260

sai@immeo.dk