Filter

PIM Point Summit 2018 i Malmö

Immeo, PIMpoint Summit, 2018
Dato:

12. april 2018

Sted:
Malmö

PIM Point Summit 2018 i Malmö

Immeo deltog som Platinum sponsor på dette års PIM Point Summit, som fandt sted i Malmö.

Immeo vinder sammen med Solar "Partner/customer collaboration of the year"

PIMpoint 2018 er årets vigtigste PIM event. Dagen bød på et spændende program med keynote speakers som blandt andet Ivo Van Den Brand, der med sine mange års erfaring med Digital Marketing fra Philips, gav gode tips til anvendelsen af data i markedsføringen. 

Vi fik flere gode kundecases og paneldiskussioner, og vores egen kunde L'Oréal tog deltagerne med ind i deres PIM case. Med knap 700 deltagere, var dette det største PIM Point Summit til dato, og stemningen var fantastisk. 

Konferencedagen blev afsluttet med en formel middag med prisuddeling om aftenen, hvor Immeo og Solar vandt prisen for bedste "Partner/customer collaboration of the year". Vi er meget stolte af den pris, fordi den netop sætter relationen mellem Immeo og kunden i centrum. Det er det succesfulde samarbejde, som giver de gode resultater. Selvfølgelig i kombination med vores stærke kompetencer i udvikling og implementering af PIM løsninger. 

Hvis du kunne tænke dig, at læse mere om hvad vi har udrettet i samarbejde med Solar, så kan du læse casen her: https://www.immeo.dk/kunder/solar/