Filter

Webinar: Digital IT-arkitektur er nøglen til at indfri virksomheders vækstpotentiale

Deloitte, Immeo kundecase, portaler og applikationer
Dato:

23. marts 2021

Tidspunkt:
10.00-11.00
Sted:
Virtuelt

Tilmeld dig her:

Den omfattende lockdown i 2020 har løftet kravene til den digitale kundeoplevelse og virksomhedenonlinetilstedeværelse. Hvor virksomhedens kerneydelse tidligere kunne være værdifuldt nok i sig selv, er det i dag blevet et altafgørende konkurrenceparameter at skabe gode ydelser og brugeroplevelser, der passer til de nye og mere komplekse krav til ens digitale tilstedeværelse, som COVID-19 har fremskyndet. 

COVID-19 har med andre ord accelereret behovet for den digitale omstilling, og online services har aldrig været mere nødvendige.  

Den 23.marts afholder Immeo webinar om microservice-arkitektur, hvor vi tager jer med ind i maskinrummet, og vha. hands-on eksempler forklarer vi, hvordan en modernisering af IT-arkitektur er nøglen til at geare virksomheder til fremtidens digitale økonomi.  

I løbet af webinaret sætter vi fokus på, hvordan mange virksomheders ambitiøse ønsker om at tage de nødvendige digitale kvantespring ofte kommer i konflikt med bagvedliggende monolitiske kernesystemer. 

Vi kigger på de udfordringer, som den moderne virksomhed møder, hvor grænserne mellem den digitale og den analoge verden er flydende, og de vigtigste konkurrenceparametre har rykket sig til at være evnen til at skabe integrationer mellem forretningsenheder på tværs af applikationer og teknologier. Vi kigger også på de mange nye muligheder, som microservices giver, og som øger robusthed, skalerbarhed og skaber en hurtigere time-to-market. Netop det er hjørnestenene i den nye, digitale tidsalder. 

Vi deler konkrete eksempler på vellykkede arkitektur-transformation fra bl.a. Aller Media, Deloitte og SEAS-NVE, og giver indblik i, hvordan vi har hjulpet danske virksomheder med at angribe deres marked og bevare konkurrenceevnen, når markedet går fra at være fysisk til at være digitalt.  

 Du skal deltage på dette webinar:   

  • Hvis du vil omstille din virksomhed til fremtidens digitale økonomi 
  • Lære om de udfordringer ved at gå fra den analoge verden til den digitale 
  • Vinde digitale markedsandele 

 

Program for dette webinar: