Shelby King Grubert, Manager hos Immeo

Shelby King-Grubert

Mød Shelby King-Grubert, som startede sin karriere hos Immeo i 2017. Læs med her, hvor Shelby fortæller om jobbet som Manager 

Profil

Som Manager hos Immeo skaber jeg værdi til vores kunder gennem implementering og forankring af Immeos løsninger. Jeg sikrer, at kundernes krav bliver prioriteret, udviklet og leveret i overensstemmelse med deres overordnede strategier og konkrete behov. Hos Immeo arbejder vi med kunden hos kunden og jeg oplever at det er meget værdifuldt at arbejde så tæt på kunden som vi gør, fordi vi meget tydeligt ser deres udfordringer og kan løse dem direkte hos dem.

Jeg vokser professionelt hver dag

At arbejde som Manager hos Immeo betyder at der altid er nye udfordringer og muligheder lige rundt om hjørnet. Og Immeo er altid åben for nye ideer og perspektiver. Jeg vokser professionelt dagligt og sætter stor pris på at mit arbejde har en stor grad af selvstændighed. Immeo er i stor vækst og vi når nye højder hvert år. Kunsten er at få alle medarbejdere med på denne rejse, hvilket vores ledelse gør og det sætter jeg kæmpe stor pris på.

Vi er stolte af vores leverancer og har det sjovt

Hos Immeo er vi stolte af vores arbejde og værdsætter samtidig at have det sjovt sammen. Vi arbejder hårdt, men sørger for at der også er masser af sociale aktiviteter vi kan deltage i. Det skaber et helt unikt sammenhold.