Alexander Westi Astrup, Consultant hos Immeo

Alexander Astrup

Alexander er nyuddannet og er netop startet som Consultant hos Immeo. Læs med her, hvis du vil vide hvordan det er at være nyuddannet og starte sit første job hos Immeo.

Profil

Vi arbejder med de nyeste teknologier

Jeg havde hørt godt om Immeo på ITU og fra min bror som arbejder her. Derudover havde jeg læst på Immeos hjemmeside at der arbejdes med moderne værktøjer og nyeste teknologier, som jeg allerede havde stiftet bekendtskab med universitetet, såsom asp.net og Azure. Da jeg var til interview om jobbet, oplevede jeg en god stemning på kontoret og blev mødt af imødekommende personer på kontoret.    

Det første indtryk

Jeg fik en masse spændende opgaver fra første dag og jeg er blevet udfordret i mange nye værktøjer. Derudover er alle mine kollegaer utrolig dygtige, og jeg oplever at alle er gode til støtte op, så man kan blive en god konsulent, selv hvis man ikke har erfaring med det.

Udvikling har høj prioritet

Jeg oplever min udvikling som en prioritet for Immeo. Udover at stifte bekendtskab med nye programmeringssprog og værktøjer på projekter, organiseres der hold til at læse op til eksamener for at modtage certifikater. En af mine medstuderende fra ITU startede hos Immeo få måneder før mig og han har netop fået sit C# certifikat.

En god kultur og god fredagsbar

Hos Immeo er der en god kultur hvor man kan spørge både kollegaer og partnere om hjælp. Der er en helt unik stemning om fredagen, hvor alle mødes på kontoret og fredagsbaren åbner om eftermiddagen. Derudover sørger Immeo Social for en masse events, som er alt fra ølsmagning til sport både for begyndere og erfarne. Eksempelvis prøvede jeg for første gang mountain biking.