Benjamin Størup Olsen, Studerende hos Immeo.jpg

Benjamin Størup Olsen

Benjamin studerer Datalogi på KU, og er en af vores mange dygtige studerende. Læs med her, hvis du gerne vil høre mere om at have studiejob hos Immeo.

Profil

Mulighed for at styrke min faglighed

Jeg læser Datalogi på KU, og softwareudvikling er en af mine store interesseområder. Allerede til jobsamtalen fik jeg en god fornemmelse af, at jeg hos Immeo ville få lov at folde den interesse ud og blive endnu dygtigere. Derudover fik jeg et billede af en spændende virksomhed med gode og solide værdier, og hvor der er mulighed for at styrke min egen faglige viden.

Kodning og teamsamarbejde

Min arbejdsdag afhænger selvfølgelig af det projekt jeg er tilknyttet, og veksler mellem kodning, teamsamarbejde og dialog med kollegaer. Jeg starter gerne dagen med at genopfriske aktuelle opgaver. Vi har typisk et standup møde i teamet, inden vi går i gang med at kode. Og der bliver kodet en masse. Alle opgaver registreres og opdeles i små work packages, der gør det dejligt overskueligt, især når man får et review tilbage.

Fremtiden og Immeo

Der er masser af plads til at jeg kan udvikle mig hos Immeo. Der kommer hele tiden nye spændende projekter, hvor jeg får lov til at udfordre mig selv og min faglighed, og jeg kan sagtens se mig selv i en fast stilling, når jeg er færdiguddannet. Jeg synes det er ret unikt at få et reelt ansvar som studerende, og jeg oplever en stor tillid til at jeg kan løse opgaverne. Arbejdsmiljøet gør at udfordringerne aldrig er for store til at man ikke lige kan spørge en kollega om hjælp.