Content Manager med fokus på digital transformation

Immeo er på en virkelig spændende vækstrejse og udvider derfor vores marketingteam.

Vi har lige lanceret vores årsresultat fra 2020. Vi vækster vores bruttoresultat med 38% og bundlinjen med 70%, alt imens vi modtager hæder fra vores kunder i form af MyImage Analysen hvor vi vandt i kategorierne:

”Bedste til at skabe resultater”

”Bedste til at samarbejde med andre”

”Bedst til at integrere digitale løsninger”

Vi er glade dog ydmyge, alt imens vi bobler af optimisme og har endnu større ambitioner på vegne af det Digitale Danmark. Et strategisk mål for os i 2021 er at øge vores brand awareness, som skal føre til relevante dialoger, som medfører leads af høj kvalitet, da vi ønsker at levere stærke resultater for endnu flere kunder.

Derfor er tiden nu moden til at udvide vores marketingteam, og her kan du blive en yderst vigtig brik som Content Manager.

OM IMMEO

Vi er et forretningsorienteret it-konsulenthus, og vi hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at realisere deres potentiale digitalt. Vores kunder inkluderer blandt andre Nykredit, Grundfos, Falck, Aller, Oticon, Vestas, Politikken og A&O Johansen.

Vi er specialister i at styrke kundeoplevelsen gennem digitale løsninger med fokus på e-handel, arkitektur, product information management, Cloudapplikationer og integrationsløsninger, samt kunde- og serviceportaler.

Vi brænder for at skabe konkret kundeværdi via vores rådgivning og leverancer. Her kommer du til at have en afgørende rolle i at skabe positiv synlighed af Immeo, som eksperter indenfor digital transformation og omsætte dette til målbare resultater.

HVAD KOMMER DU TIL AT LAVE?

Vi søger en Content Manager, som har en naturlig interesse for digital transformation. Det bliver din opgave at skabe relevant og fængende indhold som uddanner vores kernemålgrupper IT, Marketing og Digital Forretningsudvikling til at forstå deres reelle udfordringer indenfor de mange forretningsmæssige facetter af digitalisering.

Du skal håndbære vores content plan som dit kæreste eje. Dette gøres ved at facilitere dialogen med vores eksperter. Du skal tømme deres videnskammer og oversætte deres viden og indsigt til content i alverdens formater, som fanger opmærksomheden hos modtageren. Vores kommunikation skal skabe liv og differentiere Immeo på tværs af egne kanaler, samt i det danske mediebillede.

Kvalitet er altid over kvantitet men ultimativ perfektion må ikke stå i vejen for øget share-of-voice. Vi skal over tid altid være top-of-mind hos Danmarks største virksomheder, når de undersøger markedet for relevante samarbejdspartnere til at understøtte deres digitale ambitioner. Derfor bliver der lagt vægt på, at du er yderst proaktiv, kreativ og en do´er som elsker at spørge samt lære for at finde de svar, som skaber den bedste historie.

I tæt samarbejde med vores Head of Marketing og vores konsulenter, vil du komme til at spille en central rolle i udviklingen af vores markedsføring på såvel strategisk som operationelt niveau.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Udarbejdelse af cases, research papers, interviews, website, vlogs, blogs, webinars og nyhedsbreve
 • Indhold til SoMe med en frekvens som holder os friske og relevante i form a post, videoer og visuelle elementer
 • Interviews af medarbejdere, kunder, partnere m.m. med henblik på udarbejdelse af indhold
 • Udvikle koncepter, hvor indhold, billeder og vores profil går op i en højere enhed

HVEM ER DU?

 • Passioneret omkring digital transformation både udefra og indefra
 • Du følger nyeste trends og kan se et endeløst potentiale i digitalisering
 • Du har interesse i cloud teknologi, data, AI og digitale kundeoplevelser
 • Du har erfaring med at udfolde dig kreativt og gerne en stor fan af video
 • Du er udadvendt og god til at skabe ro, så vores eksperter åbner op
 • Du mestrer det danske sprog til perfektion, kan lide at lege med ord alt imens du tror på ”less-is-more”
 • Du kan tage ansvar for egne opgaver, arbejde selvstændigt, proaktivt og overholder deadlines
 • Du har relevant uddannelse f.eks. journalist med min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling

VI TILBYDER

Et spændende job i en organisation i vækst, som du selv kan være med til at præge og udvikle. Vi er ung virksomhed med en tung erfaring, og du vil være omgivet af dygtige og passionerede kolleger. Vi lægger vægt på at skabe værdi sammen i hele Immeo teamet. Vi er sociale og aktive og har fokus på faglig dygtighed samtidig med at vi sørger fo at der er også er plads til at have det sjovt. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel tone og en flad struktur, og vi er imødekommende, engagerede og vedholdende. Du vil blive del af Marketingteamet, og komme til at arbejde tæt sammen med partnerkredsen og management teamet.