Data Governance Manager

I Immeo er vi på en spændende vækstrejse, og i øjeblikket er vi er i fuld gang med at opbygge et stærkt data governance-team – og det er her, vi har brug for lige netop dig!

Data Governance Manager | Lokation: København/Aarhus.


Rollen:

Som vores Data Governance Manager får du både muligheden for at arbejde med data for nogle af de førende danske virksomheder inden for deres respektive brancher og ikke mindst være med at forme denne del af Immeo. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor du kommer til at hjælpe med kortlægningen af deres databehov og udfordringer som følge heraf samt forbedringer, der understøtter deres konkrete forretningsbehov. Du får direkte indflydelse på, hvordan vi definerer og opbygger datadefinitioner og terminologier, og du bliver ikke mindst en vigtig brik i, hvordan vi skaber en generel forståelse for data, og hvordan det gennem digitalisering bliver et værdiskabende aktiv for vores kunder.

Hvad kan du forvente af stillingen?

Stillingen er ny i vores organisation, så du kommer til at spille en nøglerolle i at udvikle og forme vores data governance-område. En væsentlig del af rollen er at mulig- og synliggøre værdiskabelse gennem data. Dette kan komme i form af dataanalyser og indsigter, samt opsættelse af datadrevne brugeroplevelser og brugsscenarier i kundens digitale løsninger. Opgaverne kunne være som følger:

 • Drive Immeos Master Data Governance-program

 • Kortlægning af vores kunders databehov

 • Etablere de nødvendige værktøjer til at analysere og overvåge kvaliteten af vores kunders data

 • Definere datakvalitetsmålinger

 • Vedligeholde og forbedre datakvaliteten hos vores kunder

 • Rådgive og uddanne dataejere og dataansvarlige ift. styringsgrupper og metoder

 • Mægle om dataspørgsmål f.eks. princip/koncepter, tilpasninger og kilde til stamdata

Hvad forventer vi af dig?

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i et hurtigt bevægende forretningsmiljø, hvor drift og forretningskrav kan ændre sig hurtigt. Du er proaktiv af natur, og forstår værdien af veltilrettelagte processer kombineret med høj datakvalitet. Dit erfaringsgrundlag kunne være som følger:

 • Gerne 3-5 års erfaring med projektarbejde indenfor digitalisering

 • Gerne 1-3 års erfaring med at arbejde med dataanalyse, datastyring og/eller datakvalitetskontrol

 • Arbejde med store datasæt og tildele dem en struktur

 • Aanalytisk og holistisk tankegang, så du kan forbinde data med forretningsprocesser

 • Kortlægning af optimeringsprocesser

 • Leverandørstyring

Det er en fordel at have erfaring med:

 • Databeskyttelse og GDPR-standarder

 • Microsoft PowerBI, Excel og SharePoint

 • Erfaring med mindst én Data Management Platform

Hvem er vi og hvad kan du forvente?

Vi er et forretningsorienteret it-konsulenthus, der siden 2014 har hjulpet nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Vi er specialister i at styrke forretninger gennem digitale løsninger, og vi er blandt landets førende inden for bl.a. digital commerce, product information management, cloud-arktektur og integration samt portaler og applikationer - og næste skridt er, at vi vil være de bedste inden for data governance.

Der er to ting, der ligger os rigtig meget på sinde her i Immeo. Det første er, at vi ønsker, at alle vores medarbejdere skal have de bedste muligheder for at udvikle sig fagligt. Derfor tilbyder vi blandt andet vores ‘School of Excellence’ her. Derudover opfordrer vi til, at du løbende bliver certificeret i alle relevante platforme, og at du bliver tilknyttet en mentorordning fra dag 1.

Den anden ting, vi går meget op i, er det sociale fællesskab, og at alle har det godt, når de kommer på arbejde i Immeo. Du bliver derfor en del af et miljø med et fladt hierarki og en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle typer mennesker, og hvor vi sammen fejrer vores succeser på projektarrangementer. Vi afholder fredagsbarer, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart, mountain bike og alverdens andre sociale events.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning afsted til os! Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dennis Kristensen på 22 22 02 55.