Filter

Data Governance Specialist

I Immeo er vi på en spændende vækstrejse, og i øjeblikket er vi er i fuld gang med at opbygge et stærkt data governance-team – og det er her, vi har brug for lige netop dig!

Data Governance Specialist til Aarhus og Kbh.


Rollen:

Som Data Governance Specialist får du både muligheden for at arbejde med data for nogle af de førende danske virksomheder og ikke mindst være med til at forme data governance som en del af Immeo. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor du kommer til at hjælpe dem i deres rejse mod bedre digitalisering og datadrevede processer. Du bliver en vigtig brik i, hvordan vi skaber en generel forståelse for data, og hvordan data gennem digitalisering bliver et værdiskabende aktiv for vores kunder.

Hvad kan du forvente af stillingen?

Stillingen er ny i vores organisation, så du kommer til at være en del af et nyt team, som, udover at levere høj kvalitet til vores kunder, også vil spille en nøglerolle i at udvikle og forme vores data governance-område. Teamets arbejde er en tilføjelse og formalisering af allerede eksisterende metoder og leveranceprocesser, som bl.a. er baseret på domain driven design og composable architecture.

Opgaverne kunne være :

 • Kortlægning af vores kunders databehov til f.eks. nye selvbetjeningsløsninger eller avancerede dataanalyser
 • Mapning af data f.eks. i forbindelse med migreringer eller konsolidering af datamodeller
 • Udvikle data- og informationsmodeller i samarbejde med kunden
 • Definere parametre, som skal hjælpe vores kunder med at analysere, overvåge og forbedre kvaliteten af data
 • Rådgive og uddanne dataejere og dataansvarlige ift. deres nye ansvar, opgaver og metoder
 • Udvikle træningsmateriale og træne vores kunders nye medarbejdere i, hvordan de skal arbejde med data og datakvalitet
 • Rådgive kunden om hvordan de skal organisere sig om data nye rolle/ansvarsmodeller.
 • Rådgive om dataspørgsmål og best practice
 • I samarbejde med vores udviklingsteams og kundens folk, kravstille, planlægge og eksekvere på vores data governance projekter

Hvad forventer vi af dig?

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i et hurtigt bevægende forretningsmiljø, hvor drift og forretningskrav kan ændre sig hurtigt. Du er proaktiv af natur, du foretrækker teamwork, men kan løse opgaver selvstændigt, du kan håndtere mange typer af interessenter i en virksomhed og forstår værdien af veltilrettelagte processer kombineret med høj datakvalitet. Dit erfaringsgrundlag kunne være som følger:

 • 3-5 års erfaring med projektarbejde indenfor digitalisering, gerne som konsulent
 • 1-3 års erfaring med at arbejde med dataanalyse, datastyring og/eller datakvalitetskontrol
 • Analytisk og holistisk tankegang, så du kan forbinde data med forretningsprocesser
 • Erfaring med procesanalyse og projektledelse
 • Flair for samarbejde med både tekniske og ledelseskompetencer

Du har formentlig en kandidatgrad i informationsvidenskab, it eller tilsvarende. Udviklerbaggrund er ikke et krav.

Det er en fordel at have erfaring med:

 • Konsulentbranchen
 • Data Management-platforme eller andre typer af dataværktøjer
 • DAMA eller andre data management rammeværker eller -standarder

Hvem er vi, og hvad kan du forvente?

Vi er et forretningsorienteret it-konsulenthus, der siden 2014 har hjulpet nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Vi er specialister i at styrke forretninger gennem digitale løsninger, og vi er blandt landets førende inden for bl.a. digital commerce, product information management, cloud-arktektur og integration samt portaler og applikationer - og næste skridt er, at vi vil være de bedste inden for data governance.

Der er to ting, der ligger os rigtig meget på sinde her i Immeo. Det første er, at vi ønsker, at alle vores medarbejdere skal have de bedste muligheder for at udvikle sig fagligt. Derfor tilbyder vi blandt andet vores ‘School of Excellence’ her. Derudover bliver du en del af vores strukturerede mentorordning fra dag 1.

Den anden ting, vi går meget op i, er det sociale fællesskab, og at alle har det godt, når de kommer på arbejde i Immeo. Du bliver derfor en del af et miljø med et fladt hierarki og en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle typer mennesker, og hvor vi sammen fejrer vores succeser på projektarrangementer. Vi afholder fredagsbarer, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart, mountain bike og alverdens andre sociale events.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning afsted til os! Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dennis Kristensen på 22 22 02 55.