Filter

Dynamics 365 konsulenter med ambitioner

Brænder du for at blive en vigtig del af en fremadstormende virksomhed, med høj faglighed og fokus på udvikling? Vi søger dygtige kolleger til vores kontorer i København og Århus.

Vi søger forretningskonsulenter, løsningsarkitekter og udviklere, der har erfaring med Dynamics 365 CE/CRM eller Power-platformen, som brænder for at blive en vigtig del af vores projekter. Du kommer til at have ansvar for dit eget team, og i samarbejde med kolleger og kunder designer og driver du vores løsninger.

Hvad kommer du til at lave?

Vi designer løsninger for Danmarks mest ambitiøse virksomheder, og din opgave bliver at udvikle innovative og markedsledende løsninger baseret på Dynamics 365 og Power-platformen. Du får ansvar for et hold af konsulenter, hvor du vil have tæt samarbejde med kunden i hele projektforløbet – lige fra den indledende forretningsanalyse over design og udvikling til den endelige test og idriftsættelse.

Afklaring af tekniske- og forretningsmæssige problemstillinger. Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og du kommer til at afdække forretningsbehov, afholde workshops med kunder og udarbejde løsningsdesign.

Design, implementering og idriftsættelse. Du designer løsninger, der opfylder kundens behov, og du er med til at konfigurere og/eller udvikle selve løsningen. Du deltager i test af løsningen sammen med kunden og hjælper med at sætte løsningen i drift. Du planlægger uddannelsesforløb for kunden og deltager i undervisningen.

Teamledelse. Vi arbejder projektorienteret, og du får en ledende rolle på dit team. Du strukturer arbejdet med at levere løsninger med Dynamics 365 og Power-platformen.

Samarbejde. Vi er en mellemstor virksomhed, som har et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du kommer til at sparre med branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Hvem er du?

Du bliver en del af et ungt og ambitiøst hold, som drives af at skabe værdi for vores kunder. Vi leder efter en kollega, som har arbejdet med Dynamics 365 CE/CRM eller Power-platformen i 2-4 år og derudover kan svare ja til følgende:

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig. Du drømmer samtidig om en stilling, hvor du kombinerer din tekniske faglighed med teamledelse.

Du er forretningsorienteret. Du er i stand til at tænke kommercielt, og du kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker, når du udvikler løsninger.

Du er god til at kommunikere. Vi hjælper vores kunder til bedre løsninger, og du kommer til at agere i en rådgivende funktion. Der er derfor vigtigt, at du kan lide at kommunikere med både kunder og kolleger.

Du vil være endnu dygtigere. Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling. Du får tildelt en mentor, bliver certificeret i relevante platforme, og du deltager i vores School of Excellence, årlige teknologi seminar og Technology Insight.

Derudover forestiller vi os, at du:
Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.
Eventuelt har erfaring fra en stilling som konsulent, men det er ikke et krav.

Angiv gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i København eller Århus.