Er du vores næste unge talent?

Vi har masser af spændende opgaver foran os, og vi søger derfor talentfulde software studerende til vores kontor i København og Århus.

Studiejob i et it-konsulenthus

Du kommer ikke til at kede dig, når du er ansat hos Immeo. Du bliver tilknyttet et af vores projekter, og du løser opgaver for vores kunder på lige fod med vores konsulenter. Opgaver, som du ellers først ville få lov til at prøve kræfter med som færdiguddannet. Og jo dygtigere du bliver, jo mere ansvar får du.

Vi arbejder projektorienteret, og du kommer aldrig til at sidde alene med de udfordringer, der er, når vi udvikler moderne digitale løsninger. Der er altid nogen at sparre med, og du får mulighed for at lære af branchens dygtigste indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Du kommer til at indgå i et miljø, hvor vi har en uformel omgangstone, og hvor vi vægter det sociale højt. Vi fejrer vores succeser på projektarrangementer, tager på fredagsbar, mødes til gamer-events og meget andet. Vi har flere ansatte, som begyndte deres karriere i et studiejob hos os, og kan du se dig selv i rollen som konsulent efter studierne, tager vi hånd om din udvikling og følger op undervejs.

Hvem er du?

Du har drive. Vi vil være de bedste til digitalisering, og vi tænker, at du vil det samme.

Du kender til .Net-platformen. Vi forventer ikke, at du er ekspert, men du har måske lavet projekter i .NET og C#, som du kan fortælle os om?

Du vil lære af de bedste. Du kommer til at arbejde sammen med branchens dygtigste, og har du spørgsmålet, kender de svaret.

Du studerer datalogi, softwareudvikling, it eller lignende på kandidatniveau. Vi forestiller os, at du kan arbejde 2-3 gange om ugen. Vi tager selvfølgelig højde for dine eksamensperioder.

Husk at vedhæfte karakterudskrift, når du ansøger.