Esben Bugge, Prinicpal Architect hos Immeo

Esben Bugge

Esben Bugge er Principal Architect hos Immeo, hvor han har været ansat siden 2015. Her beskriver Esben, hvordan det er at være en del af Immeo.

Profil

Jeg kom til Immeo, da firmaet stadig kun var en startup virksomhed – på det tidspunkt var vi 4-5 ansatte. Siden er Immeo vokset sig meget større og det har været spændende at have været med på rejsen.

Hybrid mellem arkitekt og projektleder

Jeg er uddannet datalog og har været konsulent hele mit arbejdsliv. Jeg er vild med de udfordringer, jeg bliver mødt med på næsten daglig basis i mit job. Som arkitekt sidder jeg med det overordnede tekniske ansvar på de projekter, man deltager i, og man indgår ofte som en del af udvikler-teamet på lige fod med de andre udviklere. Det er vigtigt, at en arkitekt deltager i selve udviklingsprocessen, da det giver en klart bedre forståelse af den løsning, man bygger sammen med sine kolleger, modsat hvis man kun stod for at tegne de store linjer.

Udover det tekniske aspekt i mit arbejde, synes jeg også, at det er spændende at agere teamlead og være projektlederens sparringspartner i forhold til at planlægge projektet. Jeg ser mig selv lidt som en hybrid mellem en arkitekt og en projektleder.

Vi tager ansvar - også socialt

Udover at vi arbejder hårdt på at fastholde et højt fagligt niveau hos alle medarbejdere, har Immeo et virkelig godt socialt arbejdsmiljø. Vi har alle et fælles ansvar om at få arrangeret og afholdt mange sociale arrangementer - både store og små. Jeg synes, det giver et godt sammenhold på tværs af en arbejdsplads, hvor vi tit arbejder i mindre projektteams. Det er – i min optik – med til at gøre Immeo til en god arbejdsplads, hvor man har lyst til at gå på arbejde.