Kasper Laursen

Mød Kasper Laursen, som har en position i Immeo som Senior Consultant. Læs med her, og få indsigt i hvordan et job som Consultant hos Immeo ser ud.

Profil

Immeos byggeklodser består af mine dygtige kollegaer, der tager ansvar for vores kunder og deres opgaver. Hos Immeo er vi transparente og tilbageholder ikke noget der har relevans. Vi sidder ude hos kunderne og smelter nærmest sammen i målet om at løse opgaverne. Og det synes vi er fedt! 

Vi er dem, som tør spørge igen

Som konsulent hos Immeo skal man være klar til mere end blot at være programmør. Vi arbejder på at forstå de tanker og ideer en kunde kommer med, for så at få dem nedbrudt til overskuelige arbejdsopgaver. Hvis en løsning ikke hurtigt udformer sig for ens opgave, er det en vigtig kompetence som konsulent at spørge om hjælp for hurtigt at komme i den rigtige retning.

Sammenspil med kunden er vigtig

En spændende opgave for mig er, når jeg allerede tidligt i forløbet tydeligt kan se konsekvensen og glæden fra en kunde ved at opgaver bliver løst.

Jeg oplever vigtigheden i det sammenspil der skal være med kunden for at kunne forstå problematikken, kode og teste sig igennem opgaven, og vise en demonstration af løsningen. Det giver en komplethed samt en bekræftelse af at ens arbejde virkelig betyder noget.

Faglig udvikling i tæt dialog

Jeg oplever, at min mentor og tætteste ledere skubber og udfordrer min udvikling og min karrierevej. Immeo tilbyder mig tværgående seminarer der løfter mine basiskompetencer for teknik, analyse og ledelse.

Mine muligheder føles derfor kun begrænset af min egen personlige vision og hastighed for selve retningen.

Vi udvikler sammen

Jeg oplever, at alle er proaktive og tager ansvar i Immeo. Opdages et problem ejes det af personen og pakkes ikke væk. Jeg ser derfor mine kollegaer som personlige og ærlige mennesker, der er med til at løfte vores løsninger og udvikle Immeo.