Peter Wind, Director hos Immeo

Peter Wind

Peter Wind er i dag Principal, og startede sin karriere hos Immeo som Manager i 2016. Læs med her, for at lære mere om Peters oplevelse af at være en del af Immeo.

Profil

Jeg startede som Manager i Immeo i foråret 2016 og har siden da været ansvarlig for at levere flere af vores større projekter.  Da jeg startede, var vi omkring 30 personer i Immeo, og det har været rigtig spændende at følge med i hvordan Immeo udvikler sig i takt med at vi får flere og flere kollegaer.

Personlig udvikling

Jeg har en teknisk baggrund som civilingeniør fra DTU og har i mange år haft fingrene dybt begravet i kode og teknik. I takt med at jeg har fået mere og mere ansvar på mine projekter, har jeg i højere grad fokuseret på det overordnede løsningsdesign og projektledelse, hvilket også er det jeg primært har beskæftiget mig med hos Immeo. Som Manager står ens personlige udvikling på ingen måde stille, og jeg er siden min ansættelse avanceret til Principal med det overordnede ansvar for leverancer af projekter på tværs af flere af vores kunder.

Der er tid til familien

Set fra min synsvinkel er kvalitet Immeos primære værdi. Både i forhold til vores leverancer, men i ligeså høj grad om kollegaer, der arbejder på et højt niveau i fællesskab. Jeg har ikke arbejdet andre steder hvor der fokuseret så meget på at holde og udvikle niveauet, og som ansvarlig for projekter, er det en fornøjelse at levere dem sammen med mine kollegaer. Det giver bl.a. en rigtig god forudsigelighed på vores projekter og det sætter jeg pris på som familiefar med tre små børn.