Filter

Senior Azure Architect

Hvem er Immeo? Vi leverer digitale løsninger til Danmarks mest ambitiøse virksomheder, og vi søger dig til at varetage vores arkitekt- og udviklingsopgaver....

Din opgave bliver at designe og udvikle innovative digitale løsninger i Azure. En opgave som kræver, at dit tekniske niveau er højt, og at du har erfaring med cloud-løsninger.

Da vi er et konsulenthus, skal du forvente, at din hverdag ofte er ude hos vores kunder. Her samarbejder du og dit projektteam med kunden om at skabe fremtidens digitale løsninger. 

Det betyder dog ikke, at du går glip af fællesskabet med resten af dine kollegaer. Hver fredag mødes vi nemlig på kontoret og samler op. Derudover afholder vi mange sociale arrangementer, hvor vi ses på tværs af projekterne.

Hvad kommer du til at lave?

Afklaring af tekniske udfordringer.  Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og til det har vi brug for dig. Du er nemlig med til at kortlægge både de tekniske - og forretningsmæssige problemstillinger, der skaber fundament for vores cloud-løsninger. 

Design og programmering. Du udarbejder softwarearkitekturen og integrationsdesignet, og du er med til at implementere vores løsninger. Det er her dit høje tekniske niveau kommer i spil. Du tager ligeledes ansvar for den samlede løsning og for de mest komplekse implementeringsopgaver.

Rådgivning. Du rådgiver om Immeos tekniske viden og metode. Du deltager i workshops med tekniske- og forretningsorienterede profiler hos vores kunder, og du er med til at beslutte den rette brug af Azure ressourcer til den løsning, der skal implementeres – både i forhold til funktionalitet og økonomi.

Vidensdeling. Vi er en mindre virksomhed, der har et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du kommer til at sparre med branchens dygtigste folk indenfor cloud-løsninger, digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Hvem er du?

Vi leder efter en kollega, som har 2-4 års erfaring med udvikling af digitale løsninger i Azure og derudover kan svare ja til følgende: 

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig.

Du har et højt teknisk niveau. Du har erfaring med udvikling på Azure platformen, og du er stærk i grundlæggende software-discipliner som er vigtige for en cloud-løsning, herunder datamodellering, design patterns, distribuerede systemer etc. Du ved hvilke Azure ressourcer, der skal benyttes til hvilke behov, og du har en forståelse af deres sammenspil i skyen – også gerne deres sammenspil med on-premise ressourcer.

Du omfavner udviklingsprocessen: Du kan lide at samarbejde med dine kolleger om at skrive god kode, der er let at vedligeholde. Du har forståelse for opsætning af byg og deploy mod en løsning i Azure inkl. oprettelse af Azure ressourcer som en del af deploy-processen (f.eks. vha. ARM templates).

Du er forretningsorienteret. Du er i stand til at tænke kommercielt, og du kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker, når du udvikler løsninger. Du er god til at kommunikere – dette er en stor forudsætning for arbejdet som konsulent. Du tør udfordre kunden og dennes forretning på deres idéer og komme med input til, hvordan man udnytter en cloud-løsning bedst muligt.

Du vil være endnu dygtigere. Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling. Du får tildelt en mentor, bliver certificeret i bl.a. Azure platformen, og du deltager i vores School of Excellence, årlige teknologiseminar og Technology Insight events. 

Derudover forestiller vi os, at du har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.