Filter

Senior Specialist til PIM og Commerce

Vil du være med til at skabe stærke digitale produkt- og købsoplevelser? Så er det lige dig, vi mangler her i Immeo.

Vi fortsætter den positive vækst, og derfor er vi på udkig efter en Senior Specialist, som kan hjælpe med at løfte projekter på tværs af vores to forretningsområder, Product Information Management (PIM) & Digital Commerce.

Hvad kommer du til at lave?

Som specialist hos os, bliver du en særdeles værdsat kollega, der skal bidrage med faglig ekspertise, rådgivning og konkret opgaveløsning, primært inden for PIM, og i mindre omfang inden for digital commerce og omnichannel.

Du bliver en del af et stærkt hold af konsulenter, hvor vi arbejder tæt sammen med kunden om at skabe værdi gennem nye digitale services. Vi sørger for, at du bliver grundigt introduceret til vores løsningsmodeller og arbejdsmetoder, samt at du løbende bliver støttet i tilegnelsen af metoder og kompetencer.

Du kan forvente at sidde med følgende opgaver:

 • Hjælpe med analyser og rådgivning inden for PIM og commerce med det formål at klarlægge kundens behov, de tekniske- og forretningsmæssige udfordringer samt mulige løsninger på disse
 • Støtte om omkring udvikling og implementering af løsninger inden for Product Information Management og commerce i tæt samarbejde med dit projektteam og kunderne
 • Onboarding og undervisning af kunderne i løsningen
 • Vidensdeling med dine kolleger
 • Støtte og forretningsmæssig support af kunder

Din hverdag bliver i tæt samspil med branchens bedste kolleger og ambitiøse kunder, hos enten kunden eller vores kontorer i København og Århus.

Immeo har et stærkt fællesskab, hvor vi prioriterer både det sociale og faglige med en fælles værdi om at være de bedste faglige frontløbere i branchen.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har minimum tre års erfaring med analysearbejde og udvikling af digitale løsninger, gerne inden for PIM, commerce og omnichannel, samt at du:

 • har erfaring inden for minimum én PIM-platform
 • er i stand til at tænke forretningsorienteret, og du formår at sætte dig ind i kundens ønsker og behov
 • har teknisk forståelse og har erfaring med digitale projekter
 • formår at kommunikere klart og præcist på både skrift og i tale
 • tør udfordre kunden på deres idéer, og den løsning de efterspørger
 • har et ønske om at blive endnu dygtigere.

På sigt forventer vi, at du skal hjælpe med udviklingen af koncepter og løsningsmodeller indenfor PIM og commerce og styrke vores position i markedet. Det er også ambitionen, at du med tiden inkluderes i forretningsudviklingen inden for områderne.

Fra tid til anden kan du også forvente at skulle hjælpe til med promovering af Immeos kompetencer indenfor PIM og e-commerce i fællesskab med vores marketingafdeling.

Hvad kan du forvente af os?

Immeo er en relativ ung virksomhed, men vi har en tung, solid erfaring. Du bliver en del af et ambitiøst hold af dygtige konsulenter, som alle brænder for det, de laver. Vi har en flad, uformel struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der plads til de gode ideer, både fagligt og personligt.

Du kan forvente, at vi tager hånd om din faglige og personlige udvikling. Du bliver tilknyttet vores ’School of Excellence’-program, hvor du både får mulighed for styrke dine nuværende kompetencer og ikke mindst tilegne dig nye. Vi sørger ligeledes for, at du bliver certificeret i alle relevante platforme.

Fra dag ét får du tilknyttet en mentor, som vil være din nærmeste rådgiver omkring din personlige udvikling og karriereplanlægning.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med plads til alle typer mennesker, hvor vi sammen fejrer vores succeser på projektarrangementer. Vi afholder fredagsbarer, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart, mountainbike og alverdens andre sociale events. Det kan du læse mere om her https://www.immeo.dk/karriere/immeo-social.

Generelt kan du forvente:

 • At komme til at arbejde med nogle af de dygtigste folk i branchen
 • Et af branchens bedste og mest gennemarbejdede uddannelsesprogrammer
 • Et stort udvalg af certificeringer
 • Et stærkt socialt sammenhold
 • Forskellige karrieremuligheder
 • Konkurrencedygtige forhold på løn og ansættelsesforhold
 • Et mentorprogram der tager hånd om din udvikling i Immeo

Lyder ovenstående som noget for dig, så smid os din ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner, Simon Aisen på tlf: +4522220260