Start din karriere som IT- Konsulent

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere, og vil du være med til at udvikle spændende e-commerce løsninger? Immeo søger Danmarks bedste kolleger til vores teams i København, Aarhus og Aalborg

Jobbet som konsulent

Fra første arbejdsdag bliver du en del af et projekt. Du får en rolle på et af vores teams, hvor du i samarbejde med kunden og kolleger, er med til at sætte rammerne for vores løsninger. Du kommer til at deltage i analyse, design og programmering af selve løsningen.

De fleste af dine arbejdsdage kommer til at foregå hos kunden. Her sidder du og dit team som eksperterne, når der skal udvikles banebrydende digitale løsninger. Dine arbejdsdage ligner sjældent hinanden, og du får lov til at være med i alle projektets faser.

Du deltager i vores School of Excellence, årlige teknologiseminar, Technology Insight, og du bliver tilknyttet en mentorordning. Derudover bliver du certificeret i alle relevante platforme.

Du kommer til at indgå i et miljø, hvor vi har et fladt hierarki, en uformel omgangstone, og hvor vi vægter det sociale højt. Vi fejrer vores succeser på projektarrangementer, tager på fredagsbar, mødes til gamer-events og meget andet.

Hvem er du?

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil vi nemlig. Imens tager vi hånd om din udvikling og følger op undervejs.

Du er skarp på .Net-platformen. Samtidig kan du tænke i genbrugelige komponenter, der skaber fundament for den næste løsning.

Du vil være eksperten. Vi hjælper vores kunder til bedre løsninger, og her kommer dine kompetencer i spil.

Du vil udvikle din forretningsforståelse. Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og du kommer til at indgå i en virksomhed, hvor vi kombinerer høj teknisk faglighed med solid forretningsforståelse.

Du har en kandidatuddannelse i datalogi, softwareudvikling, it eller lignende.

Husk karakterudskrift, når du ansøger. Angiv også gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i København, Aarhus eller Aalborg.