Filter

Talent Attraction Consultant

Har du erfaring inden for Talent Attraction området? Har du flair for Employer branding initiativer og rekruttering? Og har du lyst til at være en del af en veldrevet it-virksomhed med fokus på medarbejderne? Så har vi stillingen til dig!...

Vi mangler en passioneret og dedikeret Talent Attraction Consultant. Du vil få indflydelse på - og ansvar for at dele af vores employer branding strategi kommer ud og lever, så vi har adgang til en pulje af dygtige kandidater. Blandt opgaverne er at opbygge netværk med studerende og passive kandidater gennem events og følge op på dygtige potentielle kollegaer samt sourcing efter nye kandidater gennem online kanaler.

Du bliver en del af et passioneret og målrettet People-team på tre, der alle arbejder sammen for at gøre Immeo til en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du vil arbejde i krydsfeltet mellem Marketing, Talent Attraction og People. Så hvis HR, nye mennesker, rekruttering og employer branding tiltaler dig, er dette den perfekte mulighed. 

Jobbet 

Som Talent Attraction Consultant vil du primært få ansvar og opgaver inden for følgende områder: 

 • Samarbejde med marketingteamet om at strukturere vores Employer Branding aktiviteter
 • Rekrutteringsopgaver fra A-Z

 • Deltage på messer og opbygge netværk med potentielle nye kollegaer

 • Afholde events for studerende både in-house og på messer.

 • Vi drømmer også om praktikhold

Omdrejningspunktet for de opgaver, der skal løses, er at være proaktiv og udførende på hele employer branding-spektret, så vi kan få forløst vores potentiale. Du skal derfor være en god kommunikatør og ikke være bange for at tage initiativer og gå i dialog med relevante stakeholders. Du må gerne være drevet af at nå flere ting inden for en kort deadline. Du får samtidig muligheden for at være med i processen fra at fortælle om Immeo til i sidste led at være med til at ansætte personen. Der vil i den forbindelse også være konkrete opgaver inden for rekrutteringspaletten, hvor forretningsforståelse og den direkte kommunikation er vigtig.

Kvalifikationer 

 • Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for HR-spektret - såsom cand.merc.(psyk.), HRM eller lignende kandidatuddannelser. 

 • En grundlæggende passion og forståelse for HR-processer og -procedurer er påkrævet. 

 • Vi forventer, at du minimum har 2 års fuldtidserfaring inden for lignende opgaver. 

 • Du er en lærevillig og nysgerrig person, der er interesseret i at udvikle dine HR-færdigheder og viden. 

 • Du har masser af idéer og deler dem, så det giver værdi og trives med at påvirke din egen arbejdsdag.

 • Det er en fordel, hvis du har en god forretningsforståelse, kendskab til it-branchen, og ikke mindst forståelse for de udfordringer der er forbundet med en konsulentvirksomhed. 

Generelt kan du forvente:

 • At arbejde med nogle af de dygtigste folk i branchen 

 • At blive en del af et lille og ambitiøst team, som vi kalder People. 

 • Et stærkt socialt sammenhold med masser af aktiviteter 

 • Forskellige karrieremuligheder 

 • Konkurrencedygtige forhold på løn og ansættelsesforhold 

 • Fokus på en sund work-life balance 

Om Immeo

Immeo er et ambitiøst it-konsulenthus, med en tung og solid erfaring inden for hele it-spekteret. Du bliver en del af et ambitiøst hold af dygtige konsulenter, som alle brænder for det, de laver. Vi har en flad, uformel struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er plads til de gode ideer, både fagligt og personligt. Vi fokuserer på at udvikle og uddanne vores medarbejdere samt sørge for en sund og balanceret work-life balance. Vi er 140 ansatte og har store planer for den fremtidige vækst.

Du vil fra dag ét få tilknyttet en mentor, som vil være din nærmeste rådgiver omkring din personlige udvikling og karriereplanlægning. 

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med plads til alle typer mennesker, hvor vi sammen fejrer vores succeser på projektarrangementer. Vi afholder fredagsbarer, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart, mountainbike og alverdens andre sociale events. Det kan du læse mere om her https://www.immeo.dk/karriere/immeo-social. 

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os dit CV, karakterer og ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Talent Attraction Manager, Kasper Klausen, på telefon +45 25 35 35 04 eller mail kkl@immeo.dk.