LanguageWire digitaliserer oversættelsesprocessen fra A-Z

LanguageWire effektiviserer og digitaliserer værdikæden for oversættelser med lanceringen af Translation Connector Frameworket. Undtagen selve oversættelsen, selvfølgelig. De har lancereret et nyt globalt website baseret på Sitecore platformen med indholdet oversat og målrettet til deres globale markeder.

Nærvær i kundeoplevelsen: Integreret oversættelse og lokalisering af indhold

På verdensplan er LanguageWire den førende virksomhed indenfor oversættelsesservices. De oversætter årligt mere end 120 millioner ord, og leverer med deres services målbar værdi til sine kunders forretning. LanguageWire gør det muligt for større virksomheder at nå deres kunder på flere sprog, og de lever af effektive processer, innovative digitale platforme og integrationer. 

Samarbejdet med Immeo handlede om at skabe effektive og robuste integrationer i mellem kundernes Content Management Systemer – Sitecore, Episerver m.fl - og via disse flytte content fra copy til oversættelse og tilbage i kundernes platforme klar til publicering.

Immeo råder over meget erfarne og enormt strukturerede projektledere, og det har skabt tryghed omkring forløb, økonomi og kvaliteten i leverancerne. Det er solidt arbejde der er leveret, og vi ser frem til et fortsat godt partnerskab

Michael Harboe

CMO, LanguageWire

Innovativ løsning. Bedre oplevelse. Hurtigere time-to-market

LanguageWire har i mange år haft et forspring overfor konkurrenterne med deres innovative oversættelsesplatform AGITO. Nu har de digitaliseret den sidste del af værdikæden mellem kundens indholdsbærende system og AGITO via Translation Connector Frameworket, som gør det endnu hurtigere og nemmere for deres kunder at nå ud i det globale marked med lokalt tilpasset og målrettet indhold.

Immeo har rådgivet LanguageWire om arkitekturen og designet bag Translation Connector Frameworket. Derudover har Immeo udnyttet vores kompetencer på Sitecore og EPiServer til at hjælpe LanguageWire med udviklingen af Connector plug-ins til disse to platforme, så redaktøren får en effektiv og sammenhængende oplevelse, når indhold skal sendes fra copy til oversættelse.

Immeo har desuden hjulpet LanguageWire med implementering og udrulning af det nye www.LanguageWire.com. Sitet er opbygget i Sitecore og har naturligvis en LanguageWire Sitecore Connector installeret, så de selv har gavn af den ultimative proces for håndtering af oversættelse af sit eget indhold.

Et nyt konverterende website, der når det globale marked lokalt

Målsætningen med det nye website er naturligvis at tiltrække nye kunder, opsamle data og igennem analyse nå den optimale konverteringsgrad.

LanguageWire har klare forventninger til det nye site, og forventer en øget vækst, tættere relationer til kunderne samt muligheden for at differentiere sig i markedet. 

Foreløbigt er det nye website blevet taget fantastisk godt imod af LanguageWires organisation og kunder. De oplever positive trends på trafik, og forventer at opfylde den underliggende business case og tilhørende KPI’er.

Indholdet er foreløbigt oversat på 5 forskellige sprog med en ambition om at oversætte til flere i takt med at LanguageWire går ind i nye markeder. Lokalt målrettet indhold konverterer alt andet lige bedre.

Vores samarbejde med Immeo er et sandt partnerskab. Vi har haft en utrolig god oplevelse, og fra start til slut oplevet et effektivt, agilt og løsningsorienteret team.

Michael Harboe

CMO, Languagewire

Kontakt os for mere information

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

+45 2222 0252

ibe@immeo.dk