Product Information Management (PIM)

Succesfuld omni-channel commerce kræver, at du har styr på dine produktdata og -processer. Immeo er den førende specialist indenfor product information management.

Product Information Management (PIM) er styring af dine produktdata, som kræves for effektivt at markedsføre og sælge dine produkter på tværs af kanaler. En række tendenser i markedet udfordrer virksomhederne og resulterer i øgede omkostninger til styring af produktdata:

  • Omni-channel salg og marketing på tværs af egne og eksterne webshops, print, fysiske butikker og sociale kanaler øger behovet for effektiv styring af produkt data
  • Bredere og dybere sortiment som en differentiator
  • Rige produkt informationer som tekster, billeder, video, manualer til bedre SEO og findability
  • Globalisering med behov for oversættelser til lokale sprog
  • Digitale salgsoplevelser - også i B2B

Udfordringen hos mange virksomheder er, at de øgede krav til anvendelsen af produktdata med tiden har medført, at de vedligeholdes i Excel ark, på fil-drev, og manuelt opdateres i de kanaler hvor produktdata skal anvendes.

Et PIM-system kan understøtte forretningsprocesserne fra produkt sourcing, over berigelse af produktdata, til sortimentsstyring, og automatisk publisering til de mange salgs- og marketing kanaler. Resultatet bliver en single-source-of-truth på de seneste produktdata, som oprettes og vedligeholdes centralt.

Immeo er blandt de førende i Skandinavien indenfor rådgivning og implementering af PIM-løsninger. Vi er specialister på de førende platforme fra inRiver og Perfion

Kontakt os for mere information

Simon Aisen

Partner, Strategisk Rådgivning

+45 2222 0260

sai@immeo.dk