01. nov 2017

Immeo er årets Episerver Premium Partner 2017

Der var fuldt hus på spillestedet VEGA, da Immeo blev kåret til ”Årets Episerver Premium Partner 2017”

Vi er så stolte over at modtage den højeste anerkendelse, man kan opnå hos Episerver. Denne platform er afgørende i vores udvikling af løsninger for vores kunder, og så er det rigtig rart, at få bekræftet vores kompetencer samt investering i medarbejderne.

”Immeo er en aktiv partner, der holder sig opdateret på Episerver platformen, og søger for, at deres udviklere kommer på uddannelse samt bliver certificerede”

Lars Lytton Kejser, Country Manager hos Episerver Danmark

En imponerende rejse
Det er kun tre år siden Immeo blev stiftet, og på denne korte tid, har vi udviklet os fra Associated Partner og til dette års bedste Premium Partner. Vi har allerede implementeret mange Episerver løsninger, og har en meget tæt dialog og sparring med Episerver undervejs, så vi sammen sikrer vores kunders succes.

Vi har opnået stærke digitale løsninger på Episerver for bl.a. Nykredit, Meyers, Politiken og Bisnode. Vi er nytænkende og vil altid gerne være med i front på udviklingen. Vi forstår værdien af at være opdaterede på seneste viden, og dette vil altid komme vores kunders løsninger til gode.

”Immeo var nogle af de første i Danmark der forstod, at platforme som vores ville blive cloud baserede, og har derfor allerede implementeret flere Episerver Cloud løsninger"
Lars Lytton Kejser, Country Manager hos Episerver Danmark

Vi sender en stor tak til vores samarbejdspartner Episerver og vores passionerede kolleger. Vi vil fortsætte vores arbejde med, at skabe de bedste digitale forretningsløsninger for vores kunder.

Kontakt os for mere information

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

+45 2222 0252

ibe@immeo.dk