Filter

Immeo løber af med Microsoft Cloud Infrastructure Partner Award for andet år i træk

Vi er stolte over at Microsoft for andet år i træk har kåret Immeo til årets danske Cloud Infrastructure partner 2020. Prisen modtager vi for en række banebrydende løsninger leveret med Microsoft teknologi og med udnyttelse af mulighederne på Azure platformen hos vores kunder. Microsoft udvælger hvert år modtagerne af deres Partner Awards blandt toppen af Danmarks Microsoft-partnere. I 2019 var Immeo nominereret for første gang, og vandt i kategorien Cloud Infrastructure, og det er netop i denne kategori vi igen har vundet.

Microsoft Cloud Infrastructure Partner Award for andet år i træk

OM NOMINERINGEN:

Kåringen i kategorien Cloud Infrastructure har vi fået for en række innovative løsninger som er realiseret på Microsoft Azure platformen til en række af Danmarks største virksomheder, blandt andet Aller Media A/S, Nykredit, Totalkredit, Alfa Laval og Deloitte.

Det er med stor stolthed og taknemmelighed, at vi modtager Microsofts pris som Årets Partner 2020 indenfor Cloud Infrastructure. En anerkendelse af de fortsatte investeringer vi har foretaget i opbygningen af ledende kompetencer på Azure og af den indsats, vi har lagt gennem hele 2019 for at gøre en forskel for vores kunder og løfte deres forretning gennem agile leverancer af innovative cloud løsninger.

Tak til Microsoft for anerkendelsen af vores realiserede resultater.