07. mar 2018

Immeo styrker sit Digital Excellence team

Immeo byder velkommen til Sarah Mørch Svendsen som Principal Consultant.

Læs mere om vores nye kollega

Sarah vil blive en del af vores Digital Excellence team, hvor hun vil fungere som strategisk digital rådgiver med fokus på transformation og udvikling af digitale forretningsmodeller. Sarah kan trække på mange års erfaring som digital projektleder. Hun har senest fungeret som Salgsdirektør med ansvar for forretningsudvikling hos Kraftvaerk, hvor hun har haft en bred berøring med ledende brands indenfor både B2B og B2C.

”Sarah er en af de personer, som er drevet af at gøre en forskel, og hun er en gevinst for enhver virksomhed”, udtaler Ivan Beltoft, Partner og ansvarlig for forretningsudvikling.

Hos Immeo er vi utrolig glade for at have Sarah med på holdet. Med sin store erfaring og kendskab til digitale services kan hun bidrage væsentligt til at styrke Immeos kompetencer indenfor både strategisk rådgivning og digital eksekvering.

Om baggrunden for sit skifte til Immeo siger Sarah;

Jeg valgte Immeo, fordi kombinationen af høj teknisk faglighed og dyb forretningsforståelse tiltaler mig meget. Med min erfaring fra ledelse, salg og leverance af digitale løsninger, har Immeo og jeg meget at byde hinanden. Jeg glæder mig til at arbejde endnu mere med digital forretningsudvikling, eksekvering af digitale strategier og løsninger for Immeos ambitiøse kunder sammen med mine nye dygtige kollegaer.

Kontakt

Sarah Mørch Svendsen

Principal Consultant

2222 0254

sms@immeo.dk