Filter

Daniel Nørgaard udnævnes til Sitecore Most Valuable Professional (MVP)

Sitecore Most Valuable Professionals (MVPs), tildeles til de fremmeste Sitecore individer på verdensplan. Fælles for disse er, at de kontinuerligt har bidraget til den strategiske videreudvikling af Sitecore produktet og stået for succesfuld udbredelse af experience management hos kunderne både fra et forretningsmæssigt og teknisk perspektiv.

Daniel Nørgaard, Partner, Immeo

Hvad vil det sige at blive udnævnt til MVP?

En MVP er således kendetegnet ved, at de besidder exceptionel passion, praktisk indsigt og teknisk ekspertise indenfor Sitecore. De deler deres viden gennem aktiv deltagelse i Sitecore Communities, og er med til at løfte niveauet for experience management hos kunderne via succesfulde implementeringer.

Hos Immeo er vi stolte af at vores Partner, Daniel Nørgaard, for første gang er udnævnt til Sitecore MVP, som en ud af kun 177 Sitecore Technology MVPs på verdensplan.

Daniel har arbejdet med Sitecore platformen de seneste 8 år, hvor han har været involveret som teknisk rådgiver på en lang række af de førende customer experience løsninger på nordisk plan.

Daniel har været med til at opbygge og udvikle konsulenthuset Immeo, hvor han med sin dybe faglige viden rådgiver vores kunder om og udvikler forretningsløsninger inden for Digital Commerce og Digital Marketing baseret på Sitecore platformen.

Sitecore er global leder indenfor experience management software som gør det muligt at arbejde med kontekstbaseret marketing.

Immeo er et forretningsorienteret IT konsulenthus, med et strategisk fokus på e-handel og digitale forretningsmodeller. Vi arbejder med Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som vi hjælper med at eksekvere deres strategi gennem rådgivning, design, udvikling og implementering af digitale forretningsløsninger.

Se listen over alle MVPs 2016: http://www.sitecore.net/