Filter

Microsoft Partner Awards 2019: Immeo nomineres i to kategorier

I dag er vi ekstra stolte hos Immeo. Vi er for første gang kommet på radaren hos Microsoft for vores stærke løsninger leveret med Microsoft teknologi og udnyttelse af mulighederne på Azure platformen hos vores kunder - og det endda med nomineringer til årets Microsoft Partner Award i hele to kategorier; Cloud Infrastructure og Digital Transformation - Engaging customers.

Microsoft-partner award, Cloud Infrastructure og Digital Transformation

De to nomineringer

Nominering i kategorien Cloud Infrastructure har vi fået for vores banebrydende løsning til Aller Media A/S. Vi har gennem rådgivning og implementering sammen med Aller skabt en ny forretningsdrevet micro-service arkitektur ovenpå det eksisterende systemlandskab. Den nye arkitektur har gjort det nemmere og hurtigere for it at levere nye digitale services til forretning, mens forretningen har opnået markante fordele ved at kunne arbejde på forretningsdata ét sted fremfor på tværs af de mange bagvedliggende forretningssystemer. Den nye micro-service arkitektur er selvfølgelig realiseret på Microsoft Azure platformen.
 
Nomineringen i Digital Transformation - Engaging customers kategorien sker sammen med Episerver. Det er Microsoft som selv udvælge hvilke partnere der nomineres i denne kategori, og derfor er vi selvfølgelig ekstra stolte over opnå denne anerkendelse. Hos Immeo har vi gennem årerne leveret en række banebrydende commerce og content hub løsninger ovenpå Episerver Digital Experience Cloud og Microsoft Azure platformen. Løsningerne har været drivende i den digitale transformation og skabt resultater for vores kunder som tæller Nykredit, Totalkredit, Aller Media, Brdr. Kier, Politiken, Meyers m.fl.
 
Vi glæder os derfor til Microsoft Partner Award showet, hvor vinderne annonceres. Uanset udfaldet så takker vi Microsoft for de fine anerkendelse af vores skabte resultater
 
Vil du vide mere om de markante forretningsfordele Nykredit og Aller Media har opnået gennem ovenstående løsninger, så tilmeld dig vores formiddagsseminar som afholdes d. 26 februar 2019.