Filter

Claus Agerschou er ny manager i Immeo og en stærk kompetence på B2B PIM & commerce

Immeo styrker yderligere sine kompetencer inden for PIM - Product Information Management og commerce, med Claus Agerschou som ny manager i Immeo i Aarhus.

 

Claus Agerschou, Manager, Immeo

Claus medbringer store kompetencer inden for E-commerce og PIM løsninger og har enorm erfaring inden for B2B detailhandel og digitalisering af hele værdikæden, samt på en lang række andre fagområder som sourcing, supply chain, økonomi og salg.

I sin nye rolle skal Claus være sparringspartner for Immeos kunder og skabe effektive og værdiskabende PIM-løsninger  og webshops sammen med dem.

Senest har han siddet i en stilling hos STARK, hvor han i over 3 år har siddet som Head of PIM, med ansvaret for at digitalisere og udvikle stærke PIM-løsninger baseret på Struct. Inden STARK har han blandt andet været 12 år hos Bauhaus, hvor han var med til at sikre den digitale succes som Bauhaus nyder i dag.

Fremadrettet kan Immeos kunder nyde godt af Claus' dybe faglige viden og evner til hurtigt at identificere muligheder og udfordringer og skabe holistiske og bæredygtige løsninger i høj kvalitet.

Læs mere om Claus Agerschou