Filter
Folk arbejder på kontor

Immeo som arbejdsplads

Vi ved at glade og motiverede kollegaer trives og performer bedst. Derfor tager vi aktivt ansvar for at skabe de bedste rammer, så vores kollegaer kan skabe resultater og gå glade på arbejde hver dag. Vi ved, at motiverede mennesker er vores vigtigste ressource.

I Immeo lægger vi vægt på personlig og faglig udvikling og vi sætter en ære i at gøre dig endnu dygtigere, uanset hvor i karrieren du er. Det gør vi blandt andet ved at give dig ansvar og medindflydelse på dine projekter. Og så har vi et unikt karriereudviklingsprogram, hvor du uanset anciennitet vil blive udfordret og udviklet og tilbudt diverse certificeringer.

Vi har alle sammen en mentor, som personligt guider og hjælper os med den faglige udvikling. Du kan læse mere om vores mentorordning og vores karriereudviklingsprogram, som vi kalder School of Excellence.

Vi synes også, at det er vigtigt at have det sjovt, når vi ikke arbejder, derfor har vi Immeo Social, der arrangerer alt fra julefrokost, sommerfest, til DHL og månedens event.