Business · Technology · Consulting

Ledige stillinger


Vil du være med til at drive eller udvikle spændende e-business løsninger i et udfordrende job, hvor du får mulighed for fagligt og personlig udvikling?

Immeo er en ung dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og store faglige udviklingsmuligheder. Lige nu søger vi dygtige kollegaer til vores team, til at bistå med at løse opgaver for vores kunder.

Immeo er stiftet på baggrund af et stærkt partnerskab, som tilsammen har stor erfaring indenfor de mest succesfulde og velafprøvede løsninger i branchen. I vores tilgang til vores opgaver fokuserer vi meget på, at vores ydelser til kunderne, er baseret på en dyb forståelse og indsigt både indenfor de tekniske og forretningsmæssige områder.

Vi er i konstant udvikling, og som del af vores team i Immeo vil du få rig mulighed for at arbejde på nogle af de mest forretningskritiske og spændende projekter i branchen.

Vi er projektorienterede i vores leverancer og indgår i et tæt samarbejde med vores kunder. Vores kunder betragter os, som tekniske spidskompetencer, strategisk rådgiver og forventer at vores løsninger er baseret på en væsentlig og dyb teknisk indsigt.

Vi har allerede en række forskelligartede kunder, hvor vi fokuserer på at udforme løsninger og forbedringsforslag, der kan give den bedst mulige kvalitet og den størst mulige forretningsværdi.

Vil du med på holdet?

Vi søger altid nye dygtige kollegaer, der vil være med til at skabe digitale løsninger for vores kunder. Se vores jobopslag eller send en uopfordret ansøgning til job@immeo.dk, hvis det lyder som noget for dig.