Business · Technology · Consulting

Immeo er et forretningsorienteret IT konsulenthus med et strategisk fokus på e-handel og digitale forretningsmodeller.

Vi arbejder med Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som vi hjælper med at eksekvere deres strategi gennem rådgivning, design, udvikling og implementering af digitale forretningsløsninger. Vi brænder for at skabe løsninger, der leverer synlig værdi og gør en reel forskel for vores kunder.

Vi tror på samarbejde og langsigtede kunderelationer. Derfor stræber vi efter at levere sublim service – hver gang. Vi kombinerer forretningsindsigt med dyb teknisk viden. Vi arbejder agilt og fokuserer på at skabe løbende resultater.

Vi har alle mere end 10 års erfaring og har branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Vores værdier

Vores værdier sætter rammerne for hvem vi er og hvad vi gør. Du vil møde dem, når du arbejder sammen med Immeo.

Vi skaber forretningsværdi
Vi leverer kvalitet
Vi eksekverer
Vi samarbejder
Vi er passionerede
Vi er fagligt dygtige
Vi tager ansvar

Anerkendelser

 

partneroftheyear2016emea

partner of the year 2016 in river

Partner of the year 2015 in river


Sitecore_Gold_imp_partner_logo-900x630

episerver

Epi Partner_Awards_Winner 16

Ledelse

 

Dennis Kristensen

Dennis Kristensen

Partner, CEO

Tlf: +45 2222 0255
Email: dek@immeo.dk

Min store drivkraft er optimering af forretningsprocesser gennem automatisering og integration på tværs af systemlandskabet. Jeg trives med at løse de komplekse problemstillinger som dette ofte medfører.


Dennis kommer fra en stilling som Principal hos Netcompany, hvor han de seneste 10 år har leveret banebrydende løsninger indenfor digital selvbetjening, e-handel, integration og information management til kunder som Digitaliseringsstyrelsen (borger.dk), Banedanmark, Codan, Aller Media, Flügger, PFA Pension, Københavns Lufthavne, m.fl.

Ivan Beltoft

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

Tlf: +45 2222 0252
Email: ibe@immeo.dk

Min motivation kommer af muligheden for at bidrage til vores kunders værdiskabelse ved at optimere eller nytænke forretningsmodeller gennem udnyttelse af digitale teknologier og innovative løsninger.


Ivan kommer fra en stilling som Principal hos Netcompany, hvor han har været ansvarlig for salg og leverance af e-handelsløsninger. Ivan har som rådgiver arbejdet med de mest ambitiøse virksomheder om udviklingen af innovative løsninger indenfor e-handel, CRM, og digital selvbetjening til kunder som AO Johansen, Københavns Lufthavne, Novozymes, Forca, Arbejdstilsynet, Trafikstyrelsen m.fl.

Simon Aisen

Simon Aisen

Partner, Strategisk rådgivning

Tlf: +45 2222 0260
Email: sai@immeo.dk

Jeg er drevet af ønsket om at forstå og udfordre en digital forretningsmodel, som giver mine kunder mulighed for at opsætte og eksekvere på konkrete målsætninger. Jeg befinder mig bedst i spændingsfeltet, hvor de enkelte interessenter og datakilder skal bindes sammen, så den kunderettede løsning ikke mister ”jordforbindelsen” og den daglig evne til eksekvering af strategien.

Simon kommer fra en stilling som direktør i Addition, hvor han har været ansvarlig for services og forretningsudvikling med fokus på globale omni-channel løsninger. Simon har som konsulent arbejdet med rådgivning på forretningsudvikling og implementering af digitale platform på selvbetjening, brand- og produkt marketing til bl.a. ISS, Hempel, Bayer, Udenrigsministeriet, PFA m.fl.


Daniel Nørgaard

Daniel Nørgaard

Partner, Teknologi & platform

Tlf: +45 2222 0253
Email: dno@immeo.dk

Min passion ligger dybt forankret i realisering af digitale forretningsstrategier og customer experience løsninger, som gennem systemintegrationer danner værdiskabende digital sammenhænge mellem data og systemer.


Daniel kommer fra en position som Nordisk Service Director i Sitecore efter en lang årrække. I denne position har han været teknisk ansvarlig for de største Sitecore løsninger i Skandinavien, herunder stået for teknisk rådgivning af de førende danske konsulenthuse inden for customer experience management.