Filter

Immeo har fået Danmarks eneste inRiver PIM Champion

Sivert Bertelsen er som den eneste dansker blevet udnævnt til inRiver Champion takket være sin faglige dygtighed og forretningsforståelse i arbejdet med Product Information Management.

Sivert Bertelsen, Principal, Immeo

Hvad kræver det at blive inRiver PIM Champion?

inRivers Champions Program (ICP) er et globalt program, der samler de dygtigste konsulenter på inRiver PIM. Udnævnelsen af Sivert er en stor anerkendelse og giver mulighed for sparring med øvrige specialister samt tæt dialog med inRivers produktudviklingsteam om forbedringer og roadmap.

Sivert er udvalgt på baggrund af sit arbejde med bl.a. Solar og Hempel, hvor han har været ansvarlig arkitekt på løsninger præget af store datamængder og komplekse integrationer. Ud over sine tekniske kompetencer har Sivert også fokus på både forretningsprocessen og anvendelse af PIM som en væsentlig forretningskomponent til både B2C og B2B.

Som Champion vil Sivert deltage i videreudviklingen af den seneste lancering af ”inRiver Product Marketing Cloud”, som placerer inRiver iblandt de mest dynamiske og attraktive PIM-platforme på markedet. I Immeo er vi stolte over Siverts udnævnelse og ser den som en anerkendelse af vores strategiske forståelse af PIM og kompetence på inRiver som platform. Vi glæder os til deltagelsen i Champions-programmet og den fordel, det giver i PIM-projekterne.

Kravet til udnævnelse af en inRiver Champion indeholder:

  • Demonstrere dyb viden om inRiver-platformen
  • Udvise positivt engagement og aktiv deltagelse i netværket
  • Have stor erfaring med inRiver-implementeringer

Læs mere om inRiver Champion programmet her