Filter

Immeo åbner kontor i Århus

Immeo har været på en fantastisk rejse, og på kun tre år er vi vokset fra 4 til 40 kollegaer. Vi fortsætter vores vækst, og fra 2018 åbner vi nyt kontor i Århus. Vi har et ønske om at komme tættere på vores jyske kunder, og vores tilstedeværelse i Århus er med til at tage rejsen videre i den positive retning.

Immeo åbner kontor i Aarhus

Ønsket om nærhed er udgangspunktet for vores leverancemodel, hvor vi ønsker at sidde fysisk hos kunden i løbet af fælles projekter. Denne on-site model giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde ved levering af digitale løsninger. Det giver også mulighed for, at arbejde i agile teams med deltagere fra kundens organisation fra forretningen og IT. Modellen er effektiv fordi afklaringer og beslutninger kan ske hurtigere, og samtidigt er administrativt overhead reduceret.   

Vi oplever en øget efterspørgsel fra virksomheder i Jylland på vores rådgivning og udvikling af digitale løsninger indenfor commerce, Product Information Management og selvbetjening. Vi er allerede godt i gang hos vores nuværende kunder som eksempelvis Solar, Brdr. Kier og DJ Supply, og vi ser frem til at udbygge både eksisterende og nye relationerne yderligere. 

Immeo arbejder med digitalisering af salg og marketing løsninger hos en række førende danske virksomheder, som udover de allerede nævnte, omfatter virksomheder som Nykredit, AO Johansen, Meyers, Rosendahl og Oticon. 

Vi er stolte af at have virkelig dygtige konsulenter hos Immeo, og på den korte tid vi har eksisteret, er det lykkedes os at etablere en særdeles høj faglighed på vores løsninger. Vi er senest anerkendt som: 

  • Årets Episerver Premium Partner 
  • Årets InRiver Partner i Danmark og EMEA 
  • Sitecore Gold Partner
  • Ucommerce Powerhouse 
  • Vinder af Årets Episerver Website 2017 med vores løsning til Nykredit 

Nu hvor vi skruer op for projekterne i Jylland, så starter vi også rekrutteringen af nye konsulenter indenfor digital forretningsudvikling, arkitektur og udvikling. Vil du høre mere om planerne og mulighederne på vores Århus kontor, så kontakt Partner, Ivan Beltoft.