Filter

B2B Automatisering

Cloud Native Apps workshop med Microsoft
Dato:

14. juni 2023

Tidspunkt:
Kl. 09.00-11.00
Sted:
Online
Pris:
Gratis
Tilmeld dig her

Deltag i Computerworlds digitale event 'B2B Automatisering' d. 14. juni

Deltag og hør, hvordan du automatiserer dine B2B-processer og øger skalering og effektivitet

På konferencen kan du blandt andet høre Aleks Amundsen, Manager i Immeo, fortælle om det transformative potentiale, AI har i automatiseringen af virksomheders vidensdeling. Her vil han blandt andet give indsigt og inspiration til, hvordan du ved at udnytte dine eksisterende data med AI, kan overvinde de mange facetterede udfordringer, som B2B-virksomheder står over for.  

Konferencen sætter generelt fokus på mulighederne og de erfaringer, som andre virksomheder har gjort sig med digitalisering af alt fra e-handel til kundeservice- og support, produktion og logistik. Derudover vil konferencen give et indblik i teknologiens udvikling, og om hvordan det kan påvirke din forretning og jeres konkurrencesituation.

Bliv inspireret til at udnytte AI's stadig mere standardiserede og brugervenlige adgang, der kan optimere værdien af jeres eksisterende investeringer i forretningsløsninger.

 

På konferencen kan du bl.a. høre mere om, hvordan: 

  • automatiserede, AI-støttede løsninger allerede håndterer ordrer for milliarder hos globale b2b-virksomheder eller håndterer pris- og lagerforespørgsler.
  • it-afdelingen bliver til aktiv medspiller for forretningen via implementering af automatisering.
  • automatisering i praksis kan medvirke til at nedbringe driftsomkostningerne eller kompensere helt eller delvist for mangel på specialiserede ressourcer.

 

Se Aleks' indlæg her