Filter

Det Digitale Produktpas

Dato:

21. august 2024

Tidspunkt:
Kl. 09.00-11.35
Sted:
Online
Pris:
Gratis
Tilmeld dig her

Deltag i Computerworlds digitale event 'Det Digitale Produktpas' d. 21. august 

Deltag og hør, hvordan du kommer i gang med at sikre, at din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas.

Verden stræber efter bæredygtighed og gennemsigtighed, hvilket har ført til introduktionen af Det Digitale Produktpas (DPP), som tilbyder detaljeret indsigt i produkters sporbarhed og miljøaftryk.

På konferencen kan du blandt andet høre Lasse Quorning, Principal Consultant i Immeo, fortælle om de dataudfordringer, som virksomheder møder ved implementeringen af DPP, og hvordan en dataarkitektur adresserer disse. Her vil han blandt andet give indsigt og inspiration til, hvordan du skaber et solidt grundlag for at håndtere ESG-data, hvilket sætter din virksomhed i stand til at imødekomme DPP-kravene og fremme jeres ESG-dagsorden.

Konferencen sætter generelt fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre at den nødvendige information er tilgængelig.

 

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen henvender sig til dig, der har produkter i din portefølje, og som ønsker at implementere Det Digitale Produktpas, så forbrugerne får gennemsigtighed over produkternes bæredygtighed og andre informationer.

 

LÆS MERE OM eventet HER