Filter

Computerworld Cloud Festival 2023

Dato:

20. september 2023

Tidspunkt:
Kl. 08.30-17.00
Sted:
TAP1, Raffinaderivej 10 2300 København S
Pris:
Gratis
Tilmeld dig her

Kom med til Computerworld Cloud Festival 2023 i København d. 20. og 21. september, hvor Danmarks cloud-professionelle mødes og netværker

Cloud-computing har disruptet hele industrier både i og uden for it-branchen. Dette er begyndelsen på en digitalisering, som åbner op for real-time data, servitization og skræddersyet it, som følger forretningens behov.

Udviklingen af cloud har betydet at behovet for at følge med og vidensdele er større end nogensinde før - derfor afholder Computerworld Cloud Festival 2023 i København.

Det kommer til at foregår over to dage, d. 20.-21. september, hvor over 1.000 cloud-professionelle mødes og netværker, når cloudfestivalen sætter fokus på emner som infrastruktur, compliance, bæredygtighed, ledelse, sikkerhed og styring for både private og offentlige organisationer.

Kom og hør forskere, keynotes, leverandører og andre eksperter forklare, fortælle og facilitere, hvordan du sikrer, driver og udvikler de bedste cloud-baserede løsninger, virksomheder og systemer.