Filter

Digital Tech Summit 2023

Immeo, E-handelskonferencen, 2019
Dato:

08. november 2023

Tidspunkt:
Kl. 08.30-17
Sted:
Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 Copenhagen V
Pris:
Gratis
Tilmeld dig her

Kom med til Digital Tech Summit 2023 den 8. og 9. november i Øksnehallen

Digital Tech Summit 2023 er Danmarks største deep tech-konference, der i år sætter fokus på kunstig intelligens under titlen ’AI Transforming Business’. 

Konferencen foregår over to dage, d. 8.-9. november, hvor de danske universiteter sammen med Teknologiens Mediehus byder på inspirerende dage fyldt med indsigt, debat og netværk i og omkring de dominerende og transformerende digitale teknologier og fremtidens vækstmotorer. 

 

På konferencen kan du høre Aleks Amundsen og Sebastian Kim Villekjær, Managers i Immeo, fortælle om, hvordan de har brugt historiske salgsdata og machine learning til at udvikle et simplificeret produktkonfigurationsværktøj til en global produktionsvirksomhed.

Kom og bliv klogere på hvordan producenter kan bruge data og AI til at udvikle simplificerede produktkonfigurationsværktøjer, hvordan man kan udnytte cloud AI-tjenester til at fremskynde prototyping og test af praktiske AI business cases samt hvordan man kan anvende disse principper og komme i gang.

Sebastian og Aleks’ session er ideel for alle, der ønsker at lære, hvordan data og AI kan forbedre produktkonfigurationsprocessen.

Tilmeld dig deres session her