Filter

Data som drivkraft: Realiser ESG-mål gennem effektiv eksekvering

Dato:

17. april 2024

Tidspunkt:
Kl. 9-13
Sted:
Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte
Pris:
Gratis

Tilmeld dig vores event 'Data som drivkraft: Realiser ESG-mål gennem effektiv eksekvering'

Du kan læse mere, om hvordan vi behandler dine data i vores privatlivspolitik.

Transformér mål til handling med datadrevet ESG

Bæredygtighed er ikke længere en sidebemærkning. Det er en strategisk driver for alle organisationer, der vil lykkes kommercielt.

Størstedelen af danske virksomheder vurderer bæredygtighed i top 3 over de vigtigste agendaer for fremtiden. Det skyldes at de ikke længere kun måles på deres økonomiske præstationer, men også på deres evne til at drive positiv forandring i verden, og det bliver i højere grad sat i system. 

Nye krav stiller virksomhederne over for nye udfordringer, der spænder fra indsamling af præcise data, navigere gennem ny regulering til at etablere passende strukturer og governance. Mangel på nødvendige kompetencer udgør yderligere en barriere, mens teknologisk tilegnelse er afgørende for at støtte op om bæredygtighedsinitiativerne. 

Virksomhederne risikerer at drukne i datakrav ud fra en bred vifte af nye regulativer fra EU om bæredygtig produktion, herunder den nye CSRD-lovgivning, ecodesignforordningen og det underliggende krav om det digitale produktpas (DPP).

På denne event udforsker vi udfordringerne, diskuterer strategier for effektiv digital implementering og gennem real life cases lærer, hvordan teknologi og data kan være en drivkraft for forandring. Vi vil også undersøge de store muligheder lovkravene kan give, som en strategisk løftestang til at nå virksomhedens bæredygtighedsmål, uanset niveauet for bæredygtighedsambitionen.