Filter

Optimizely ERFA d. 24. maj 2023

Dato:

24. maj 2023

Tidspunkt:
Kl. 12-17
Sted:
Trommesalen 5, 2. sal 1614 København V
Pris:
Gratis

Tilmeld dig Optimizely ERFA-møde

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Kom med til ERFA-møde i Immeos Optimizely ERFA-gruppe onsdag d. 24. maj

 

Dagens emne er webtilgængelighed

Flere og flere websites er begyndt at fokusere på WCAG / webtilgængelighed, som et krav til sitet. Udviklingen har fået yderligere fart på baggrund af lovkrav, der i første omgang fra 2019 har været rettet offentlige websites og mobilapplikationer.

Fra 2025 bliver kravene dog udvidet til at omfatte andre end kun offentlige udbydere af digitale services bl.a. banker, forsikringsselskaber og webshops.

På dette møde stiller vi skarpt på webtilgængelighed med indlæg fra tre eksperter på området, der bringer os hele vejen rundt om emnet.

Dagens agenda: 

  • Introduktion til tilgængelighed: Standarder, målgrupper og erfaringer fra offentlige løsninger v. Orla Pedersen, CEO, Inqlude IT
  • Unlocking Website Accessibility Excellence with Siteimprove v. Inka Taagehøj, Product Expert in Accessibility, Siteimprove
  • WCAG-udvikling i praksis v. Morten Fischer, Senior Lead UI Specialist, Immeo

Som sædvanlig mødes vi på Immeos kontor, hvor vi starter med en let frokost. Vi runder af med en forfriskning og fri samtale over dagens emne efter præsentationerne.

 

Hvem kan jeg blive en del af Optimizely ERFA-gruppen?

Det eneste det kræver for at være med er, at du arbejder med Optimizely-platformen og har lyst til at mødes og spare med andre om forskellige relevante emner. Tidligere har gruppen diskuteret data og personalisering og analyseværktøjer. 

 

Bliv medlem af Optimizely ERFA-gruppen

Det er vigtigt for os at blive ved med at sikre, at gruppen er relevant for deltagerne, derfor du være et godkendt medlem af Optimizely ERFA-gruppen for at kunne tilmelde dig ERFA-møderne. 

Du kan læse mere gruppen og tilmelde dig nedenfor. 

Læs om Optimizely ERFA-gruppen