Filter

Dynamics 365 konsulenter med ambitioner

Brænder du for at blive en vigtig del af en fremadstormende virksomhed, med høj faglighed og fokus på udvikling? Vi søger dygtige kolleger til vores kontor i København.

Vi søger forretningsorienterede udviklere, der har erfaring med at kode og udvikle Dynamics 365 CE/CRM eller Power-platformen, som brænder for at blive en vigtig del af vores interne strategiske indsats for fremtiden. Du kommer til at implementere og bygge løsninger, der har høj prioritet for vores virksomhed, men også i tæt samarbejde med andre dygtige kolleger. 

Hvad kommer du til at lave? 

Immeo designer løsninger for Danmarks mest ambitiøse virksomheder. Din opgave bliver at udvikle og innovere vores interne systemer og processer med markedsledende løsninger baseret på Dynamics 365 og Power-platformen. Du får sammen med dygtige kolleger, ansvaret for at komme ordentligt i mål med løsningerne og levere dem i højeste kvalitet – lige fra den indledende forretningsanalyse over design og udvikling til den endelige test og idriftsættelse. 

Design, implementering og idriftsættelse. Du designer løsninger, der opfylder de behov, der er for en førende it-virksomhed i fremtiden, og du er med til at konfigurere og udvikle selve løsningen. Du deltager i test af løsningen sammen med kunden og hjælper med at sætte løsningen i drift. Du planlægger uddannelsesforløb for kunden og deltager i undervisningen. 

Teamledelse. Vi arbejder projektorienteret, og du får en ledende rolle på dit team. Du strukturer arbejdet med at udvikle og levere løsninger med Dynamics 365 og Power-platformen. 

Samarbejde. Vi er en mellemstor virksomhed, som har et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du kommer til at sparre med branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration. 

Hvem er du? 

Du bliver en del af et ungt og ambitiøst hold, som drives af at skabe værdi både eksternt og internt. Vi leder efter en kollega, som har arbejdet med Dynamics 365 CE/CRM eller Power-platformen i minimum 2-4 år og derudover kan svare ja til følgende: 

  • Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig. Du drømmer samtidig om en stilling, hvor du kombinerer din tekniske faglighed med forretningsforståelse. 
  • Du er forretningsorienteret. Du er i stand til at tænke kommercielt, og du kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker, når du udvikler løsninger. 
  • Du har god erfaring i at kode i .NET og har gerne været med til eller stået for at implementere CRM-løsninger fra start til slut.
  • Du vil være endnu dygtigere. Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling. Du får tildelt en mentor, bliver certificeret i relevante platforme og deltager i vores School of Excellence, årlige teknologiseminar og Technology Insight. 

Derudover forestiller vi os, at du: 
Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende. 
Eventuelt har erfaring fra en stilling som konsulent, men dette er ikke et krav.