Jesper Kristensen, Lead, Developer hos Immeo

Jesper Kristensen

Mød Jesper, som er Lead Developer og har været hos Immeo siden 2017. Læs med her for at lære mere om jobbet som Lead Developer.

Som Lead Developer er jeg med i hele processen fra at definere løsningen til koding, design og involvering i arkitekturen. Jeg koder og designer løsninger på Azure og .Net både baseret på standard e-commerce-, CMS- og PIM-platforme, og custom løsninger.

Dygtige kollegaer

Jeg sætter stor pris på, at jeg hos Immeo har fagligt dygtige kollegaer, som jeg ved, at jeg altid kan spare med. Desuden motiveres jeg af, at jeg i mit job som Lead Developer har mulighed for at fordybe mig i en kompliceret problemstilling og være med til at designe løsninger, der giver mening for både IT og forretningen. Og så betyder det meget for mig, at der altid er nye udfordringer, og at vi arbejder med de nyeste .Net og Azure-teknologier.

Et unikt arbejdsmiljø og fællesskab

Det fungerer rigtig godt med kombinationen af, at vi fra mandag til torsdag arbejder ude hos kunden og fredag møder ind på Immeos kontor. Det er rigtig værdifuldt, at vi primært arbejder med kunden ude hos kunden, da det skaber en rigtig god relation og kommunikation med kunden, hvilket er vigtigt til dels at forstå, hvordan den kode, vi laver, bliver brugt, og dels til  tydeligt at kunne se deres udfordringer og løse dem direkte hos kunden.

Hos Immeo bliver det værdsat, at vi har det sjovt sammen. Det betyder meget for sammenholdet hos Immeo, at vi er samlet på kontoret om fredagen, hvor vi starter dagen ud med fælles morgenmad og afholder fredagsbar om eftermiddagen, hvilket er med til at skabe et helt unikt arbejdsmiljø med et socialt- og fagligt fællesskab.