Filter
Kristoffer Astrup, Developer hos Immeo

Kristoffer Astrup

Kristoffer studerer Computer Science på ITU, og er en af vores mange dygtige studerende. Læs med her, hvis du vide mere om at have et studiejob hos Immeo.

Mulighed for at styrke min faglighed

Da jeg mødte Immeo på en karrieremesse forstod jeg hurtigt, at jeg ville kunne styrke min faglige viden med praktisk erfaring. Jeg har altid gerne ville kombinere min interesse for at programmere med et konsulentjob, da det giver mulighed for at blive bedre til at arbejde i teams og interagere med kunder. Jeg har altid være interesseret i både at finde løsninger og udvikle dem. Derfor var Immeo oplagt at henvende sig til.

Udvikling og sparring

Hos Immeo kan jeg kombinere arbejdet med studiet ved at forfine de ting jeg har lært igennem semestrene i en mere pragmatisk sammenhæng – på den måde går studie og arbejde op i en højere enhed. Jeg oplevede også, at jeg hurtigt fik ansvar på projekterne og en stor tillid til at jeg kunne løse opgaverne. Derudover er der rig mulighed for at sparre med mine kolleger, der har en masse erfaring. Det gør at udfordringerne aldrig er for store eller små til at sparre med din sidemand – vi samarbejder altid.

Fremtiden og Immeo

Hos Immeo er der en stærk social kultur, hvor der bliver arrangeret en masse fede aktiviteter. Sammen med foredrag om nye teknologier, kunder og best practices styrker det arbejdsmiljøet og holder dig ajour med de mange projekter og kompetencer Immeo huser. Yderligere er der mulighed for at blive certificeret i de teknologier og platforme vi flittigt bruger. Immeo er stedet for mig, når jeg er færdiguddannet.