Filter

Softwarearkitekter til design af fremtidens digitale løsninger

Er du en af vores nye senior softwarearkitekter? Hvis du brænder for at bygge og tage ansvar for komplekse tekniske løsninger, er det nemlig dig, vi leder efter.

Hvad kommer du til at lave?

Vi leverer digitale løsninger til Danmarks mest ambitiøse virksomheder, og vi søger dig til at varetage vores arkitekt- og udviklingsopgaver. Din opgave bliver at designe og udvikle innovative digitale løsninger. En opgave som kræver, at dit tekniske niveau er højt.

Da vi er et konsulenthus, skal du forvente, at din hverdag ofte er ude hos vores kunder. Her samarbejder du og dit projektteam med kunden om at skabe fremtidens digitale løsninger.

Det betyder dog ikke, at du går glip af fællesskabet med resten af dine kollegaer. Hver fredag mødes vi nemlig på kontoret og samler op. Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver er:

Afklaring af tekniske udfordringer. Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og til det har vi brug for dig. Du er nemlig med til at kortlægge både de tekniske - og forretningsmæssige problemstillinger, der skaber fundament for vores løsninger.

Design og programmering. Du udarbejder softwarearkitekturen og integrationsdesignet, og du er med til at implementere vores løsninger. Det er her dit høje tekniske niveau kommer i spil. Du tager ligeledes ansvar for den samlede løsning og for de mest komplekse af implementeringsopgaverne.

Rådgivning. Du rådgiver om Immeos tekniske viden og metode. Du deltager ligeledes i workshops med tekniske- og forretningsorienterede profiler hos vores kunder.

Vidensdeling. Vi er en mindre virksomhed, der har et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du kommer til at sparre med branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Hvem er du?

Vi leder efter en kollega, som har 2-4 års erfaring med udvikling af digitale løsninger og derudover kan svare ja til følgende:

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig.

Du har et højt teknisk niveau. Du har erfaring med udvikling på .NET platformen, og du har arbejdet med datamodellering og MS SQL. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med .NET-baserede CMS-løsninger, eksempelvis Episerver, Sitecore eller inRiver (PIM).

Du er forretningsorienteret. Du er i stand til at tænke kommercielt, og du kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker, når du udvikler løsninger. Du skal endvidere være god til at kommunikere tydeligt og præcist, da det er en vigtig kvalitet at have som konsulent.

Du vil være endnu dygtigere. Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling. Du får tildelt en mentor, bliver certificeret i relevante platforme, og du deltager i vores School of Excellence, årlige teknologi seminar og Technology Insight events.

Derudover forestiller vi os, at du:
Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.

Eventuelt har erfaring med e-commerce projekter, men det er ikke et krav.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.