Filter

Teknisk dygtig Manager til IT-projektledelse

Vi har mange spændende projekter foran os, og vi søger derfor en teknisk funderet Manager til vores kontorer i København og Århus. Din hovedopgave bliver at agere som leveranceansvarlig på vores projekter, og du får et team i ryggen af branchens dygtigste...

Vi har mange spændende projekter foran os, og vi søger derfor en teknisk funderet Manager til vores kontorer i København og Århus. Din hovedopgave bliver at agere som leveranceansvarlig på vores projekter, og du får et team i ryggen af branchens dygtigste folk.

Hvad kommer du til at lave?

Immeo er et forretningsorienteret it-konsulenthus, og vi hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Vi er specialister i at styrke forretninger gennem digitale løsninger indenfor e-handel, product information management, Cloud- applikations- og integrationsløsninger samt kunde- og serviceportaler. Vi brænder for at skabe værdi med vores løsninger, og du kommer til at have en afgørende rolle i processen. Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver er:

Afklaring af forretningsmæssige og tekniske problemstillinger. Du bruger analyse, forretningsforståelse og teknisk indsigt, som redskaber til at gøre vores kunder til digitale succeser.

Leveranceledelse. Du har ansvar for et eller flere af vores kundeprojekter. Du drøfter løsning og løsningsmuligheder fra en forretningsmæssig- og teknisk vinkel med dit team og kunden. Samtidig sikrer du, at kvaliteten af det leverede arbejde er i top.

Rådgivning. I kontakten med kunden indtager du en hovedrolle som kundens vigtigste sparringspartner angående grænselandet mellem teknik og forretning. Du har en tæt dialog med kunden, og du orienterer om opgaver, fremdrift, økonomi og tidsplan.

Udvikling. Immeo tager hånd om din faglige udvikling uanset anciennitet og niveau. Derfor skræddersyer vi et uddannelsesprogram som passer netop til din profil.

Hvad ligger vi vægt på?

Først og fremmest forventer vi, at du har en solid teknisk baggrund og viden indenfor softwareudvikling og inden for kort tid kan drive projekter og agere som teknisk sparringspartner for vores kunder.

Derudover bliver du en del af et ungt og ambitiøst hold, hvor fagligheden er høj. Vi er passionerede omkring det vi laver, og vi leder efter en kollega, som deler vores ambition om at skabe Danmarks bedste digitale løsninger. Vi forventer derfor, at du kan svare ja til følgende:

Du er teknisk dygtig. Som manager kommer du til at beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier. Det er derfor vigtigt at du har interesse for at sætte dig ind i nye platforme, teknologier og trends. Vi ser gerne at du har erfaring med udvikling af .Net-baserede løsninger, og hvis du har erfaring med Azure, Sitecore, Episerver, InRiver eller Umbraco er det kun et plus.

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig.

Du har en analytisk sans. Du arbejder struktureret, og du er dygtig til at bruge data som beslutningsgrundlag.

Du har en stærk forretningsforståelse. Du drives af at kunne gøre en forskel for vores kunder. Du er samtidig i stand til at håndtere projekter fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Du har gode kommunikationsevner. Du taler og skriver et af de skandinaviske sprog, og du er i stand til at formidle komplekse emner til alle målgrupper.

Af baggrund forestiller vi os, at du:
Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.
Har 5+ års erfaring med ledelse og udvikling af digitale løsninger.

Angiv gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i København eller i Århus.

Læs her hvad Kasper fortæller om jobbet som Manager.