Filter

Digital Change & Enablement

I Immeo ved vi, at it og teknologi aldrig kan stå alene, men afhænger af, at vi som mennesker forstår hvorfor og hvordan teknologien bringes i spil og gør en forskel.

Digital Change & Enablement fokuserer på dette krydsfelt mellem forretningen, it og organisationen. Det er processen, der klæder jeres organisation bedst muligt på i jeres digitale forandringsprojekter, og sikrer, at jeres it-investeringer skaber værdi.

Hvad er Digital Change & Enablement?

Når en ny it-løsning skal forankres i en organisation, er der en tommelfingerregel der siger, at kun 20 % af forandringsprocessen handler om teknologien og hvordan man bruger den nye it-løsning. De resterende 80 % handler om ’alt det andet’.

I Immeo ved vi, at det ikke er nok kun at fokusere på valg af teknologi og hvordan den nye it-løsning virker. Vi ved, at det kræver et bredere fokus at sikre øget forretningsværdi gennem it-investeringer.

Når en ny it-løsning skal implementeres, er det meget nemt at stirre sig blind på det faktum, at løsningen skal skabe værdi hurtigst muligt. Ofte glemmer man, at det kræver en massse tid og en stor indsats før værdien af den nye løsning kan realiseres i organisationen.