digitale løsninger til energi og forsyning

Energi & forsyning

Når det kommer til energi og forsyning, er Danmark med i frontløbet. Liberaliseringen af energimarkedet har øget konkurrencen og omstillingerne skal gå stærkt.

Energisektorens strategiske betydning for vores samfund er vokset og udviklingen er effektiv. Og at have en konkurrencedygtig sektor, står højt på den politiske dagsorden i forhold til Danmarks samfundsmæssige velstand.

Og der ligger et enormt potentiale for hele sektoren i retning af digitalisering.

De store omstillinger og øget markedskonkurrence, kræver i højere grad at binde hele forretningen sammen med salg, marketing, it og produktion. Således kan I sætte fokus på at fremme kundeoplevelsen via selvbetjening, automatisering og transparens. Samtidig kan I få de rette værktøjer til at opretholde høj datasikkerhed, som i høj grad er aktuelt.

I samarbejde med Jer, kan vi også udvikle effektiv sagsbehandling der giver bedre kundeservice, og samtidig optimere interne processer med tæt integration på tværs af afdelinger og delsystemer.

Digitaliseringen kan blive en gylden mulighed for at udvide forretningsområdet og det hjælper vi Jer på vej med, ved bl.a. at rådgive og udvikle intelligent brug af data.