Filter

It-konsulent til ambitiøst konsulenthus

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og vil være med til at udvikle spændende digitale løsninger? Så er jobbet som vores næste it-konsulent måske noget for dig. Vi søger nye dygtige konsulenter til vores teams i København, Aarhus og Aalborg.

Vil du være med til at sætte rammerne for spændende digitale løsninger?

Som konsulent i Immeo, bliver du fra dag ét en del af et projekt og et af vores teams, hvor du, i samarbejde med kunden og kolleger, er med til at sætte rammerne for vores løsninger. Du kommer til at deltage i analyse, design og programmering af selve løsningen.

Dine arbejdsdage foregår primært ude hos kunden. Her sidder du og dit team som eksperterne, når der skal udvikles banebrydende digitale løsninger. Ingen arbejdsdage er ens, og du får muligheden for at være en del af alle faser af dine projekter.

Medarbejderudvikling og socialt sammenhold er topprioritet

Hos Immeo har vi stort fokus på, at alle har det godt og får mulighed for at udvikle sig fagligt. Derfor tilbyder vi blandt andet vores School of Excellence, vores årlige teknologiseminar, Technology Insight og meget mere. Derudover bliver du løbende certificeret i alle relevante platforme og tilknyttet en mentorordning.

Du bliver en del af et miljø med et fladt hierarki med en uformel omgangstone, hvor vi vægter det sociale højt. Vi fejrer vores succeser på projektarrangementer, afholder fredagsbar, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart og mange andre sociale events.

Læs her hvad Sif fortæller om jobbet som konsulent.

Hvem er du?

Du er ambitiøs. Du stræber efter at være den bedste til det, du laver. Det gør vi nemlig. Imens tager vi hånd om din udvikling og følger op undervejs.

Du er skarp på .NET-platformen. Samtidig kan du tænke i genbrugelige komponenter, der skaber fundament for den næste løsning.

Du vil være eksperten. Vi hjælper vores kunder til bedre løsninger, og med dine stærke kompetencer kommer du til at sidde som eksperten, når der skal udvikles de bedste digitale løsninger for vores kunder.

Du vil udvikle din forretningsforståelse. Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og du kommer til at indgå i en virksomhed, hvor vi kombinerer høj teknisk faglighed med solid forretningsforståelse.

Du har en kandidatuddannelse i datalogi, softwareudvikling, it eller lignende.

Husk karakterudskrift, når du ansøger. Angiv også gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i København, Aarhus eller Aalborg.