Filter

Senior IT-konsulent med teamleder ansvar

Brænder du for at blive en vigtig del af en fremadstormende virksomhed, med høj faglighed og fokus på udvikling? Vi søger dygtige kolleger til vores kontorer i København og Århus.

Vi søger Senior Konsulenter til København og Århus, som brænder for at blive en vigtig del af vores projekter. Du kommer til at have ansvar for dit eget team, og i samarbejde med kolleger og kunder designer og driver du vores løsninger.

Hvad kommer du til at lave?

Vi designer løsninger for Danmarks mest ambitiøse virksomheder, og din opgave bliver at udvikle innovative og markedsledende e-business løsninger. Du bliver ansvarlig for et hold af konsulenter, hvor du i samarbejde med kunden og kolleger sætter rammerne for vores projekter. Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver er;

Afklaring af tekniske- og forretningsmæssige problemstillinger. Vores mål er at gøre vores kunder til en digital succes, og du kommer til at arbejde løsningsorienteret og til at bruge dine evner til at tænke kommercielt.

Design og programmering. Du designer softwarearkitekturen, og du er med til at programmere selve løsningen. Her kommer dit høje tekniske niveau i spil.

Teamledelse. Vi arbejder projektorienteret, og du får en ledende rolle på dit team. Du har overblik over projektet, og du sørger for at følge op.

Vidensdeling. Vi er en mellemstor virksomhed, som har et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du kommer til at sparre med branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration.

Læs her hvad Kristoffer fortæller om jobbet som seniorkonsulent.

Hvem er du?

Du bliver en del af et ungt og ambitiøst hold, som drives af at skabe værdi for vores kunder. Vi leder efter en kollega, som har arbejdet med udvikling af digitale løsninger i 2-4 år, og derudover kan svare ja til følgende:

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil vi nemlig.Du drømmer samtidig om en stilling, hvor du kombinerer din tekniske faglighed med teamledelse.

Du er teknisk dygtig. Du er vild med at programmere, og du har erfaring med .Net baserede løsninger.

Du er forretningsorienteret. Du er i stand til at tænke kommercielt, og du kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker, når du udvikler løsninger.

Du er god til at kommunikere. Vi hjælper vores kunder til bedre løsninger, og du kommer til at agere i en rådgivende funktion. Der er derfor vigtigt, at du kan lide at kommunikere med både kunder og kolleger.

Du vil være endnu dygtigere. Vi lægger vægt på personlig og faglig udvikling. Du får tildelt en mentor, bliver certificeret i relevante platforme, og du deltager i vores School of Excellence, årlige teknologi seminar og Technology Insight.

Derudover forestiller vi os, at du:
Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.
Eventuelt har erfaring fra en stilling som konsulent, men det er ikke et krav.

Angiv gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i København eller Århus.